New York

På torsdag morgon den 6 åker jag och Mikael till New York för möten med agenturer. vi blir där tills lördag så åkter vi hem till han i Göteborg sen troligen åker vi till Köpenhamn direkt och sover där sen tar flyget till London, men får se hur det blir med London. men New York vart bokat i går natt! =)
säger bara pappa Mikael fixade allting! säger bara vad skulle jag göra utan Mikael & Fotografen Fredrik som hjälpt mig så otroligt mycket! och min lilla sannis oxå;)


next week

ja ursökta för min dåliga uppdatering:$ men nu är det som så att hade inte tid igår. satt på skype till klockan 01.30 någonting inatt och snacka med mikael och lite andra personer. men det ser bra ut! :)

Mikael and andreas ska ut på en liten romantisk resa men vart får ni inte veta fören dagen före eller dagen före dagen före den dagen! ah du förstår? ne inte jag heller. men det ser ruskigt bra ut!

Modell bilder från

Bilderna är tagan av Tj Manou i Hollywood!
själv är jag grymt nöjd med dem:)


själv gillar jag denna mest!

vet, nästan lika bilder. bara olika vinklar!


denna har ni oxå sett men samma fotograf, Tj Manou


TYCK TILL!

bilder från Hollywood, minnen för livet!

Vill tillbaka!
Under dom 10 dagarna i Hollywood lärde man sig mycket. kom ditt tomhänt åkte hem med,
 två guld, ett silver, ett brons!

Mikael och jag uppe vid Hollywood skylten.



Invigningen.

Venice beach

Walk off fame


R.I.P

Rundtur







mäter

har precis ätit lunch med per! vart hur trött som helst! fattar inte hur jag ska klara av resten av dagen!!!
efter jobbet blir det gyma sen hem och städa garaget! boring men måste göra det. har lovat ann och lasse flera veckor nu och vet ju inte när jag drar om det skulle bli någonting så dom tyckte jag skulle göra det i veckan!
sen blir det nog sannis:)

trötast!

sitter på jobbet nu, så otroligt jävla trött men la mig tidigt igår. såg halva filmen som vanligt sen soman man, sanna vart inte glad! helt slut efter helgen! jaja ska vell palra mig ner till hertz nu :)
blir gym direkt efter jobbet:)

Här kan

Här kan ni se alla vinnare i Talang VM 2009 i hollywood

(Vinnare i Talang VM)

Ruskigt nöjd med denna bild!
thank's TJ!


Lyckad kväll!

igår hann jag med ett tidigt gympass på Friskis med Kim, efter det åkte vi hem och duscha ja var och en hos sig själv! efter det åkte vi ner på stan, köpte lite kläder och nya skor! sen drog vi hem var och en till sig och gjorde oss i ordning, åkte ner till Hangeloose och hjälpte broder med att fixa i ordning allt för kvällen!
Hade hur kul som helst igår. fick blommor av Sandra, Emil, issa, anki och två till :) TACKAR:)
kom inte så mycke folk på förfesten men vi hade iaf kul!
började rulla in folk vid 23.30 jag och bror emil hade ett vad om hur mycke folk det skulle komma men får se vem som vann han säger att han vann men tror ej det ;) haha!
vaknade och hade världens j#vla bakfylla! gick upp vi halv ett, ringde kim och kolla om han ville käka på max så vi gick ditt med tunga steg! nu har jag precis vaknat till liv och ska äta, somna direkt när jag kom hem!

lite bilder från går dagen!

tidigt gympass!

tvilingarna?

me

sanna & elin

folket:)

=)

:)

folket

me

denna bild är ingenting med vad mikael är;) bruno behöver jag inte nämna för han är världens stekare;)
när man tänker tillbaka på dom 10 dagarna man va i Hollywood så gick tiden otroligt fort, men man lärde sig hur mycket som helst på resan! mikael va till stor hjälp!


Fix & Trix

nu blir det till att göra sig i ordning!
FEST SKA DET BLI SÅ DET RÄCKER OCH BLIR ÖVER!
hem till kim nu, sen stefan en sväng sen interpool!
and then the big party at
HANGELOOSE BAR!


Ikväll händer det!

Ikväll äre party på Hangeloose Bar! fira min seger i Hollywood! har inte fattat det än! helt sjukt!
får se vad som händer nu !

igår va vi på bio jag och sannis:) Bruno va dåligt bra, men inte en 10a om man säger så!
gick upp tidigt imorrse åkte och gyma med kim, ska glida ner på stan snart.

TJ tog denna bild i Hollywood !


at work

slutar jobba om ca 8 min. ska blir skönt med en ledig helg. blir direkt hem och duscha sen hämta ett paket på ica söder av sanna, ja man får vell grattulera elin på 19 års dagen!(Y) ikväll blir det bio med sannis:)

och imorgon blir det fest!
Hangeloose Bar. alla nära vänner är vällkommna till hangeloose bar 21.00 fri éntre! bättre priser i baren! ta med dig några vänner och ha kul! imorgon ska det firas för segern i hollywood!

BRUNO FUENTER & MIKAEL SVENSSON ÄR OXÅ VÄLLKOMMNA!


För

förhandlingar på går just nu, Camilla håller på att fixa och trixa från Los Angelse där hon är på semester. känns ruskigt skönt men tråkigt nog så kan inte allt vara som man tänkt sig! får se vad som händer, har inte fått något kontrakt framför mig som jag ska skriva på. tar steg för steg!

Home!

Ja hej Gävle! fick ett fint välkommande med champanj och grejjer igår! hur trevligt som helst! så siter man i bilen påväg hem från arlanda så får man ett sms av mikael, ( nu har man hittat en fotälj att sitta i, S#ug min P#ung jag är också B#g) haha vad det handlar om tar vi en annan gång! vaknade för en stund sen hur pigg som helst! tid om ställningen. tar vell någon dag innan man är om normal igen! börjar jobba 07.00 ska blir ruskigt najs!
vad som händer nu vet kan jag inte riktigt säga men ni får veta så smårning om. ha tålamod det har jag haft. åkte till Hollywood med noll erfarenhet måste jag säga och sedan komma hem som vinnare!
innan jag åkte så sökte jag till Mika´s & stockholms gruppen, fick nobben av båda, Mika´s skrev att jag inte hade potensialen för att  bli modell! så tar man hem allting i Talang Vm i Hollywood!

SUG PÅ KARAMELEN!

utan Bruno Fuentes, Mikael Svensson hade resan inte vart lika rolig!! grabbar GBG snart paaarty!

the last day

igår va vi på venice beacht och filma lite! sen åkte jag camilla, sture, och camillas doter och hennes hjälpreda till TJ och fotade. vi kom inte tillbaka till hotelet fören sent inatt och sdå var det fest kan jag lova!

Jag, bruno & mikael hade gått en pakt den som vann skulle bjuda på frukost iden fina resturagnen nere i lobbyn, jag fick dra upp plånboken och betala en frukost för tre st på ca 800kr! tur att man inte gjort av med så mycke pengar under resan. det har vart en sjuk upplevelse, kyttigt många kontakter!

hoppas bara att allt går som planerat!

the tre swedish models!


nu bär det av hem till sverige, landar på arlanda ca 19.30 imorgon!

Camster Models

Camster Models

Min nya modell agentur!
allting ar klart!


ANDREAS TANO

LÄS OCH NJUT FÖR DERT GÖR JAG!
tryck här!


Final dag!

vi bestämde igår när vi  kom upp till våning 14 att mikael skulle kolla till oss så skulle vi gå och träna. men när han kommer vid tio i 8 så är han inte ens ombytt. ne fan jag orkar inte säger han på göteborska! haha skön kille. jaja ska gå och käka subway snart. 10.20 ska vi möta maddox! träning och massa saker innan finalen ikväll. kan ni tänka er. FIIIINAL!!! har inte fattat det än heller. LA MODELS KOMMER VARA DÄR! dom första agenturerna kommer vara där heeeeelt sjukt! detär är chansen man aldrig kommer få igen! heelt sjukt!!!!
och det tråkiga var att vi var 9 killar förs. och nu är vi bara 6 kvar. Maddox slängde ut 2 stycken och en hoppa av för aqtt han inte klarade av pressen... nu blir det en dusch! hemfärd om två dagar längtar inte om man säger så:)

Killarna som är i final!!!
Andreas Tano, Bruno Fuentes & Mikael Svensson!

vad ska man säga?:O

så sitter man där och ska få veta villka som gått till final. men så måste dom skjuta upp det en timme för att det är så jämnt! men näret väll händer så börjar dom rabla upp alla namn och självklart killarna är sist! så kommer dom till male model.

så ropar dom upp
1301   AAAAAAAAAANDREAS TANO SWEDEN!!!

FIIIIINAL!!!!!!!! HUR GLAD SOM HELST:D

nu blir det träning med Michael Maddox!

SEMI FINAL!

vaknade i morrse med en klump i magen, vi skulle ner och träna in vi gick till tavlan och kolla om vi hade gått vidare!
men vi hoppade träningen, mikael skulle ha film teamet med sig så han sa atti skulle skippa träningen, men iaf så gick vi ner gick förbi tavlan för att leta efter camilla, hon är min agent nu här. snackade med henne idag. men iaf så går vi upp till tavlan så kollar vi, gick igenom alla namen sen på

swiming models
SWEDEN  Andreas tano

WEEEEHU tänkte jag så kolla jag längre ner

kostym modeller och det är för fotoa och reklam modeller..

SWEDEN Andreas Tano
   

KAN NI TÄNK ER:D GICK TILL SEMI!

bjuder på det här glädje hoppet!


TACK TILL

WORKOUT CENTER


FREDRIK KRIGH!

det är ni som hjälpt mig att komma hitt,
SPECIELT FREDRIK KRIGH!!!!!!


Taggar, nu gäller det!

om någion timme ska jag går och visa korten för juryn! det börjar kännsa!!

sitter och lyssnar på en chill låt nu måste jag säga, The fast car. jaja duschen nu hörs sen!!!

PEACE OUT ;) // taaaano

Händelse rik dag!

den här dagen har vart så händelse rik så det inte är sant. först när mikael gick modell så stod jag och bruno och kolla, vi hjälpte mikael mellan hans olika modell kategorier, men i pausen så kom en jury medlem fram och sancka med oss. va han snacka om tar vi sen. men iaf gick bra för mikael :) efter det så åkte vi till walk off fame. och kolla på alla sjärnor men vi åkte ditt på grund av en anledning och det får ni se när tv serien börjar i höst, tror iaf att den kommer gå i höst.
efter det åkte vi upp till hollywood skylten och fota. TJ heter han som Camilla känner och det är mikaels agent som troligen troligen kommer bli min oxå. så jag säger då det. mycket hänt idag. efter det så åkte vi och käka på någon resturang god mat som bara den. nu skaj ag hoppa i säng.
its a big day for me tomorow!

lite bilder från dagen

KING OF POP!

Mikael och frida.

steeeeeeek uppe vid hollywood skylten!




nu bir det till att sova. my big day tomorow!
saknar min sannis oxå gör jag!

Invigningen gick

hur bra som helst! vi gick ju nästan sist, otroligt mycket folk, vi har får mycke uppmärksamhet av dom anndra länderna folk som vill ta kort med oss. när vi stod och väntade på att invigningen skulle börja så kom det fram folk från kanske 5-10 länder och ville knäppa kort. sen kom det fram en kille från usa och börja snacka så fråga han vad vi skulle tävla i så sa jag model, aaa the same as me!  sa han. det finns konkurans iaf. man vet aldrig vad det är dom söker, men självklart vill man ju att dom söker det jag har! efter invigningen gick vi och käka sen gyma. sen vart det en två timmar vid poolen såå skönt väder. älskling är brunare än dig när jag kommer hem;) hehe sen drog jag och bruno och köpte frukt och yogurt blir så jävla dyrt att äta ute frukost lunch middag! så vi tänkte till lite där! ;) om en timme klockan 17.00 ska vi träffas nere i lobbyn och dra och käka sen gå på några föreläsningar. kan vara intresagnt faktiskt! och jag säger då det, min engelska har blivit mycket bättre! pratar fan flyttande haha nee men den har blivit bättre! :)

Mikael och jag


paraden på väg in



Frida, Mikael och jag
 
Bruno, någon från jamaica and me!


gym

här bor vi!

Invigning

god morgon sverige elleer god eftermiddag säger man vell till er ? 07.12 är klockan här! ska hoppa in i duschen nu sen till invigningen. hinner inte skriva så mycke nu men ska lägga upp fler bilder från gårdagen.
det vart träning och lite annat med mikael och flera. hörs sen måste skynda mig nu.


sol, bad och en sväng på stan!

efter träningen så gick jag mikael och frida ner till poolen och sola lite, grymt skönt väder stekande sol och vindstilla! kan inte bli bättre! efter vi solat och badat tog vi en 5 minuters promenad till ett köpcentrum som heter Maciy. gick runt och kollade i lite affärer och sen käkade vio kina. mikael va tvungen att vara tillbaka här på hotellet klockan 14.00 för att snacka med tv teamet. nu snart är det inskrivning:)  sen får vi se vad som händer!

lite bilder från dagen än så länge:)

the pool
Mikael

tanobanao


on the city





Frida och mikael

Mikael

träning

har precis tränat klart. vart ett litet konditions pass med mikael. han är grymt vältränad! har sådan huvud verk så kunde inte köra så hårt, troligen druckit för lite vatten. sen är det vell lite pga omställningen klockan är snart 10.00 här och i sverige 19.00 så det är ju endå 9 timmars skillnad. ne nu dska jag ta en sanbb dusch sen till mikael och frida och gå ner till poolen. bruno är på en kurs. grabben är så skön! haha MR Fuentes! copal the mondo. hoppas jag stavade rätt där :D

06.30 LA

känns kul att klockan är halv fyra hemma i sverige och här är den halv sju på morgonen! är helt död måste jasg säga! käönns ruskigt kul att vara här! vi har gratis internet på hotellrumet så det är najs tur att mr bruno hade med sig dator:)

lite bilder från gårdagen!

yeah in LA!!

flygresan gick bra! lite segt att sitta 10 timmar på ett flyg men nu är det gjort jag och bruno har precis kommit tillbaka från en liten rund vandring runt hotellet! Mikael som är med oss han har haft ett tv team med sig i några veckor och dom var med på träffen i mantorp, och så sa mikael till mig att jag och några andra skulle åka limosin till hotellet liiiite najs:D så vi vart hämtade i limosin på flygplatsen medans dom filmade, men jag tyckte synd om bruno, emelie, sture och lucas som inte fick åka med i limosinen:/ najs vare iaf, gratiis i baren vare oxå så vart någon öl, mer om flygresan kan jag ta imorgon. nu ska vi sova klockan är 01.00 här i hollywood och i sverige snart tio! är hur trött som helst!

saknar min sannis oxå! DAME :/

Arlanda - Los Angeles

helllo my readers:D sitter nu på arlanda med alla mina resevänner eller vad ska man säga "landslags" polare höhö. skönt gäng måste jag säga! kommer bli ruskigt spännande. har precis druckit en öl och käkat en kyckling macka! mums du! flygresan kommer bli jävligt dryg! har inge problem med att flyga men det är TIDEN! seriöst blir rastlös av att bara flyga till spanien eller köra bil från gävle till sthlm, som så är det! av alla dessa månader av väntan så är det snart time to show me! ja jag vet inte vad jag känner just nu. känner bara nervosisteten sprider sig i kroppen för varje sekund som går! kommer sakna alla hemma specielt min älskling sanna! hoppas du har det bra nu under tiden jag är borta!

nu ska vi gå och cheka in!

TACK TILL!

Workout Center


och sist men inte minst fotografen jag fotar med

Fredrik Krigh!


skriver om hur resan gick så fort jag får tag på en dator!

sanna, jag älskar dig!


Hårfärgen!

yeah här får ni en inblick i hur jag hade det innan Lotta fixade mitt hår! villken lättnad det var!

Before!

efter!

fjäääärilar

det är vad jag har i magen nu! FJÄÄÄÄRILAR som bara den lovar skulle kunna täcka ett helt fääält:D haha

ja det med hårfärgen är nu fixat! jag och älsklingen skulle ju vara så duktiga och färga mitt hår som var enligt sanna och hennes mamma och alla andra förutom jag, så tyckte dom det var orange. så skulle vi färga det och dert vart SVART! sen skulle vi försöka färga tillbaka det men inte fan gick det! så idag va jag till lotta och klippte mig! WEEEHO det vart hur bra som helst:D är suuuper nöjd:D efter klippning och färgning åkte jag och hälsa på Kim englund som är och jobbar hos sin pappa här i sthlm spelade lite pingis och satt och snacka. haha kim slänger ur sig
- tano fan blir en krogsväng när du kommer hem, kommer du ihåg föra året när vi satt och drack vid gavleån innan vi gick till goja!

det va tider. serri grym sommar 2008! oförglömlig boys!

efter jag va där mötte jag upp pappa igen, gubben har ju köpt en Pontiac firebird grymt skön att köra vi körde lite street race här på landsbyggden och jag kan säga att Galanten gick vinnre ur den striden;) kanske lånar hem Pontiacen när jag kommer hem från hollywood. nu har vi precis ätit pizza jag och pappa. länge sen man gjorde någontign med han, vi ska vell hitta på någonting imorgon och så ska jag köpa lite saker. så det blir en liten fix och trix dag:) dangen före den stora dagen! höhö fick jag till det där? mh nopp.


Tre månader med älsklingen idag! weeho sannis!<3

har tyvär ingne bild att lägga upp:/


Tack

Jag vill tacka alla som hjälpt mig med allt stöd och sponsring inför resan till Hollywood !
Och den personen som jag inte kan tacka tillräkligt är Fredrik, fotografen jag fotat med i snart 8 månader till och från, om jag inte tar fel!
Fredrik, jag kan inte beskriva hur tacksamm jag är för all hjälp!
sen vill jag tacka Workout Center för sponsringen!
nära och kära!





PANIK DAG!

dagen har vart bra ända tills jag skulle åka hem från jobbet, då hitta jag nämligen inte min lilla plåttsak där jag har körkort, bankomatkort, och lite andra saker som jag absolut behöver! sprang runt som en j#vla galning om jag får uttrycka det så på verkstaden men hitta den inte. så sa patrik lugnt  - Tano jag ringer dig om jag hittar den. och jag som ett stort j#vla frågetecken stog bara där och sa - aah och gick! ursäkta om jag va otrevlig patrik!
men sen kom jag och tänka på att jag hade lånat tojjes bil så åkte och kolla igenom fönstret på den och där på förar stolen ligger den. kan du tänka dig vilken panik jag hade?:O

och inte nog med det. när jag kommer hem så har jag fullt med kläder på sängen allt är kaos rent ut sagt!
så ska jag börja pack och har alldeles för mycket kläder! har inte ens packat klart nu!
och inte nog med det så ska jag börja skriva ut bilderna som jag ska ha med mig så är det en eller flera färger som är slut och då kan jag säga att jag fick panik började söka på fotoaffärer i gävle men inte fanns det någon som hade öppet. så jag kolla på en i stockholm och som tur va fanns det en på Karla plan, så ska ditt på torsdag och skriva ut bilder. det får kosta vad det kostar bilderna måste jag ha!! och inte nog med det hitta inte usb minnet på rumet så va tvungen att åka upp till Jula och köpa ett. så jag kan lägga in bilderna på och ge till fotoaffären.
JAG SÄGER BARA PAANIK DAG! hatar att stressa! varför ska man alltid vara ute i sista sekunden ?
vad mer ska kan häna? seriöst! jo håret! skulle ju färga håret lite mörkare så vart det SVART!! ni får inte se någon bild på hur det ser ut nu. så jag ringde Lotta, Lotta är då en person i sthlm som bott på samma gård som mig när jag var liten så jag ringde pappa och fråga efter hennes numer. så förklara jag för henne hur det låg till. så sa hon bara jag bokar in dig på onsdag kväll klockan 19.00 så kollar jag på det! kan inte åka i denhär färgen jag har nu kan hon inte fixa det så rakar jag av mig allt då får ni säga vad ni vill!

ska vell fortsätta att packa och fixa med bilderna sen hem till älsklingen. kan ni fatta tanobanano åker till Hollywood på fredag:D weeeehoo säger jag bara:D allt kan hända, man vet aldrig vem man träffar eller vad som dycker upp. men en sak. jag tar dagen som den kommer! ha aldrig förstor förhoppningar! man blir bara besviken!



4½ timmar

kan inte ha sovit mer än så. vilket jävla tjaffs! seriöst!
känns otroligt bra att åka iväg så är det såhär! tummen upp! OR NOT! fyfan!


my day

skulle börja jobba på herts idag men vart att jag var på Gummi hela dagen, det har flutit på hela dagen måste jag säga! grym dag. inte för varmt för att jobba! patrick han är fan grym:)

i entren på jobbet.


adrian ringde vid halv fyra och kolla om jag kunde hjälpa han med ett jobb idag, sjäääälvkart tano hjälper till!
åkte och käkade pizza som är väldigt bra att käka nu tano! NOT
sen åkte vi och jobba i ca 2 timmar sen kom regnet och vi kunde inte fortsätta men fortsättnign imrogon:)


at work

kom till jobbet för några minuter sen! är faktiskt inte så trött:D är bara glad! snart åker man 2 nätter kvar i gävle sen åker man till hollywood. fattar inte alla månader av längtan är snart över!! jaja nu ska jag gå och byta om.

Nojesmix.com


new pitcher

här kommer bilderna från senaste plåtningen med Fredrik i Idas Fotostudi som ligger på söder i gävle och gym bilderna är tagna på Workout Center:)

Kavaj

Kostym

Gym Workout Center

övrigt

SIX DAYS LEFT & en dag på stan med

ja va ut till älsklingens stuga igår och grilla med hennes familj, mysigt vare. hennes små kusiner david och edwin är gryma måste jag säga!:)
Nöjes Mix kom ut igår oxå. är nöjd med det dom skrev, Arbetarbladet drog ju en rövarhistoria!
idag har det vart full fart, åkte och köpte resväska med älsklingen sedan ner på stan och köpte kalingar, deoderant sen gick vi till chrille på popalarge och köpte två kepsar:) har bara den svarta som är utsliten, men nu vart det två nya en vit och en röd:) nöjd med allt köp för dagen! nu håller jag på att lägga upp allting på sängen och förbereder jobbar ju måndag, tisdag och onsdag sen torsdag åker jag ner till sthlm.. vill hinna chilla lite innan man åker träffa pappa och så. träffar inte gubben så ofta:)  Det är bara 6 dagar kvar tills planet lyfet från arlanda till Los Angeles! sen lyfter planet hem oss den 19 Juli, så ska vi mellan landa i Paris, Frankrike- Charles De Gauelle i 5½ timme! kuuul or not!
kolla in Bruno Fuentes blogg, killen jag kommer bo med i Hollywood och spendera mycke tid med!

Nya kepsen

Nya kepsen


Kalingarna

Deon

Resveskorna två för en! villket kap!

And the stories i wer on!


tröttare än tröttast

heelt slut! värmen tar kåll på en! seriöst vill ha vinter nu!!!!
fattar inte hur jag kan vara så trött!!! aja det är som de är bara att gilla läget!
ska hem till sannis snart.

svåååårt!

inte F#AN är det lätt att välja bilder till portfolion, har sutit över en timme nu:S
måste få allt klart och gå till en fotoaffär och få dom utskrivna!
det är inte bara en bild jag ska välja. här kommer några jag valt iaf!

Lägg en kommentar eller två:)

heelt slut

va på gummi verkstaden hela dagen, och det har vart så otroligt kvaft hela dagen så man tror att man skulle dö! seriöst! vi hade alla 4 portar öppna men det hjälpte fan inte mycke!:(
har vart mycket att göra idag. det är en intärn tävling på jobbet ryktas det om det gäller bara gummi, första semester perioden mot andra. helt slut efter dagen. slutade 16.00 så direkt till gymet, skulle jobbat till 18.00 men fick sluta 17.30 så jag kunde gyma med jonny en av vakterna på hangeloose. gick ruskigt bra idag faktistkt. körde armar ett hårt pass för mig men inte för jonny haha :D jaja

nu blir det till att sita framför datorn och välja ut några bilder jag ska ha med mig till hollywood, kommer inte bli lätt. fyfan!



RSS 2.0