Dagens

Här kommer dagens bild!

Jag och Mikael svensson i NY!
Grym resa!

work last night

vart ganska skapligt med folk igår. helt ok faktiskt:)
jobbade med anders i éntren skönt med två!
mycke mycke lättear. har precis gymmat med johnny, vart armar! nu snart projektarbete med andreas. idrott med småååååå barnen :)

seriöst?

KAN DET SLUTA SNÖA ?
vill ha sommar nu. 19 veckor kvar sen står man på trappen och skriker av lycka. då äre iaf sommar får vi hoppas men man vet ju aldrig med detta klimat!

santsantsantsant

believe in yourself. let the dream come true .. do not care what others think. you know yourself who you are, has im wrong?


haha

vissa saker kan man bara skratta åt!
beter sog som 10 år eller ja kan väll lika gärna säga 3!


duuuktig!

igår kväll satt jag i 1½ timme och skickade ut mejl till ca 30-40 modellagenturer runt om i världen fick två snabba svar, en i Milano som var intresserade och en i USA som fråga om jag va i NY or SWE. så får väll se om det trillar in nå svar under dagen=)

snackade med mikael han stor trivs i tuuurky. den lilla glidaren hade vart på en stor fest och suttit med höjdare! vilken glidare säger jag bara!
ikväll blir det chillbill för hela slanten, imorgon promenad sen gyma. fick en utskällning av mikael igår att jag måste träna mer!
BTW här är Mikaels blogg.
Mikael Svensson!

Dagens bild!
En kall dag i sthlm när jag va ner och jobbade med Kim Englund!

Kim står och värmer sig!


Polisen

sällan, tredje gången jag blir stopad för kontroll och av dom tre gångerna har åker och BG vart med två av dom! och bg börja dryga - men tano du har ju druckit. så kollar hon in i bilen och alla är duktiga och har bilbälet!;)
jaaarå föfan!


in school.

sitter i skolan nu. jävla väder varför kan det inte sluta snöa? det är ju alltid så att man längtar efter snön när sommaren är slut men nu vill jag ha sommar! du vet glida till standen sola och bada hela dagen kanske knäppa en bira! ;) så ser man ut på det här och kan bara tänka tanken, blunda och drömma si bort! jaja så äre.
hämta ut bilderna jag skulle gjort igår men glömde totalt bort det. får se hur det vart.
teater sen sista lektionen!
dame har 5 omprov ett ska jag göra imorgon realismen kommer nog inte gå så bra! palla!

Dagens bild!
nyårsafton 2009/1010 med oskar ljung och CO!
en lyckad nyårsafton jag sent kommer glömma!
TACK!


The last year

ja livet, börjar det röra sig nu? man kan bara spekulera. vill inte tro någon ting! men som sagt. 21 veckor kvar sen är skolan slut... vad ska man göra då? har jobb över sommaren på volvo, chefen fråga på juldagen så de är klart.
- men om det händer någonting så äre bara att sticka sa han.... ska väll försöka bygga upp portolion mer till sommaren. 21 veckor kvar i skolan sen är man fri att göra vad man vill, vad gör man om ett år? bor man ens kvar i sverige? det är skrämmande... ska väll försöka skicka ut bilder till agenturer utomlands och se vad dom säger!
stor hjälp på denna resa är Fredrik Krigh och Mikael Svensson! fredrik har hjälpt mig från grunden, och även hjälpt mycket runt om kring och mikael har alltid funnits där, my dadi is the siht! bara så ni vet;) haha

Minnena från sommaren 2009 i Hollywood är något som kommer sitta i ryggraden hela livet! känslan av allt. från deltävlingen till semi från semi till finalen. och även fått jobba med dom bästa!
att jag slog mikael svensson trodde jag aldrig skulle hända över min döda kropp!
men nu är vi som far och son bästa vänner. han finns alltid där. äre nå problem så ställer dadi upp!
vem trodde på en när man åkte till Hollywood? ingen, har jag fått höra... snacket gick -vad fan ska han ditt och göra? ja ni, man måste våga chansa för att komma någon vart här i livet. tänkte då inte bo kvar i Gävle där snacket går som aldrig för!


låter bilderna tala för sig själv!
Sommaren 2009 Hollywood!






bra dag!

Fick uppdraget som jag sökte! så ska ner nästa vecka igen på onsdag!
och inte nog med det, Tok ringning lönade sig, The Voice "cash call" kammade jag & Tobias Lindahl hem 2000kr rikare på vägen hem från sthlm. inte illa;)

tryck här om du vill lyssna!
http://webbradio.thevoice.se/index.aspx?mediaid=53953&cid=6&cattype=2
sen trycker du på 16-17 sen 32 minuter in så hör du;) haha

törtt?

sitter i skolan, tre bärbara datorer på ett litet bord där man knappt får plats två personer. men fan så mysigt för de  är inte varmt i klassrumet nu om man säger så! skit lektion nu fattar noll. har fått så mycke grejjer så man vet inte ens av 1/4 :O sen svenska sen bär det av till stockholm. men först ska jag dra och hämta ut bilderna jag skickade på utskrift :) vart hela 35 bilder. har inte skrivigt ut några sedan hollywood resan och har ju fotat en del sedan dess:) hämta hyrbilen sen en s40 tror dom de skulle bli:) grabbarna på hertz fucker maaaartin :D skön dude de där! sen bär det av till stockholm får sällskap av tobias!:)


rolig dag!

haha ja vad ska man säga första lektionen satt vi och spela tv spel sen hålltimme från halv tolv till tio över två, vi skulle vara i hemlingby och grilla och härja! men innan så åkte jag, pennan och två till ut i hemlingbys skogar och åkte rally allt gick bra tills jag hamnade i diket!  dom satt och skrek som tre tjejer! men kul vare iaf! gick kanske lite väll fort men ingen kom till skada!:D möller fick komma och dra upp mig!

imorgon bär det av till stockholm för möte som bruno sa tog ca 5 min sen hem igen men vet ju att jag får uppdraget men inte vilken roll jag får... det visar sig;) får sällskap av tobias iaf, trevligt:D

min lilla fiesta!


massa nyheter!

ett steg närmare en kampanj för biltillverkare‏. ska troligen ner på tisdag och prov fota. och det roliga är att bruno oxå ska ditt:D hoppas man får jobbet. du vet jag bruno och mikael. De tre musketörerna! sommaren 2009 glömder jag aldrig!:D "Den här fotograferingen vi gör är för importören av Peugeot i Sverige." ganska så stort:)

sen har det hänt lite andra grejjer oxå. emelie som va med till hollywood oxå har fixat in mig på en grejj! så nu har man snart en till agentur och den 27 mars bär det av till Västerås, ska vara modell för nå stylister fett nice kan jag säga sen massa andra saker! det börjar röra sig:D den där stylist grejen va ganska så stor oxå!:)




Grym kväll!

Va på inflyttnings fest hos bror igår!
istortsett alla som jobbar på hangeloose var där, hade så sjukt kul igår så de inte är sant!
jag och björn dansade heeeeela kvällen sveten bara sprutade om oss! haha :D
måste göras om!

vart seg hela dagen kan jag erkänna! ikväll blir det till att jobba på Hangeloose Bar! BEEE THERE!

på med hatten

ja på med hatten och sveeeep!
har käkat kina mat nu med emmy, johan christina och en jag inte kommer ihåg namnet på! förlåt! haha är så dålig på namn! men nu har man blivit lite rund under fötterna, nu ska vi vidare på fest sen utgång!
ses i dimman alla gäääävle bor!

True

believe in yourself, and let the dream come true!

not worry about what others think, you know yourself who you are!


Workout


Känns bra med träningen, bara att fortsätta!

the same

ja som alla andra dagar, vakna satte mig en en kall liten fiesta och styrde mot skolan! två lektioner idag!
sitter på workout center nu i reseptionen till klockan fyra sen blir det ett pass!
efter det hem käka och chill billa som alla andra kvällar. finns fan ingentign att göra i denna stad!
läste mikaels blogg, han verkar iaf ha det bra!


Vad ska man..

Vad ska man säga? dom man trodde var ens vänner visar sig i slutändan att inte vara de... kom aldrig och be om förlåtelse, varför ens heja? kan du inte vara rakryggad och säga det rakt i ansiktet på mig kan du hållakäften!
hört att det är mycke skitsnack bakom min rygg. - tano har fått storhets, han tror han är någonting! haha kan inte annat än att skratta... bara för att man lyckas har man fått storhets och tror man är någonting... åter som Danny i EMD sa, Det är inte fint att lyckas i sverige! håller med svarsjuka, storhets har jag garanterar inte fått! vet du ens hur jag är som person? är nog den mest omtänksama personen, bryr mig om mina närmaste.

Den lilla rövhåla till stad som kallas Gävle är så full av skit så det inte är sant!


De du inte vet om dig själ vet alla andra!


haha

paratade nyss med "farmor", hur är det med dig då? fråga hon
- jo bara bra, men börjar ju känna på åldern!
- haha ja du andreas du har ju fyllt 20. jag har fyllt 20 4 gånger! säger hon!


.

no thoughts, no feelings. completely empty


Första plåtningnen

Första plåtningen 2010! är nöjd som vanligt!
Fotade med Fredrik & Marre idag!
började med skridskobilder i överhärde trakterna sedan i idas fotostudio.
dagen har vart otroligt rolig måste jag säga. en av dom roligaste på länge....

här får ni ett smakprov!
( BILDERNA ÄR ORETUCHERADE,  DIREKT UR KAMERAN )



Den här Bilden bjuder vi på!

..

Livet är inte lätt!

saknaden.....

du vet den där känslan, känslan av att vara nykär.... saknaden av att vakna upp breve någon som man verkligen tycker om! någon man skulle ofra allt för, någon man skulle gråta över att inte får träffa på en helg!
den känslan, den känslan är så oerhört stor!

den rätta finns väll någonstans!
bara att vänta och se.


tagga!

sitter hemma hos reine nu och taggar inför tidnings cupen! nu blir det korv och makaroner;)

hårt pass!


Har precis gymat med Deme här är en video på han från Luciapokalen 2009.
han kom faktiskt på första plats. vi körde bröst och bisepz ruskigt skönt pass faktiskt!

 


andreas bästa meningar

Fick höra att jag använder roliga uttryck/meningar, här kommer några roliga uttryck/meningar som en person har plockat ut. Stavningen är ju inte min starka sida, men det vet ni nog som läser min blogg!

"när jag väll vart hemma har jag haft fullt upp med annat men nu blir man hemma och andra bullar!"

"1989 12 31 föddes den lilla busen."

"kändes riktigt bra! sen hem käkade två bananer sen 5,5 km vart det i hemlingby med pontus"

" hem å käkade 2 bananer "

"andreas slängde sina lååånga ben över sängkanten "

"Glög är tamme fan hur jävla gott som helst. och sådana där riskakor med choklad på"

"sa att jag inte kunde vara borta pga skolan och att jag går sista året. ja va synd sa hon."

"andreas tano lekte och byggde hinderbana med 16 st småungar! kuuuul"

"kanske ta min lilla fiesta till affären och gotta på "

"bilderna vart gryyymt jävla bra, nu svär jag men helvete vad bra dom vart!"

"nu blir det en dusch, hoppas man inte halkar bara"

"skapligt ont i ryggen! stell som en vandrande pinne!"

"hem kommen från moras djupa skogar! och jag överlevde varg och björnar"

"började dålig men sedan kom vänster kroken och började briljera"

"så idag har man bytt däck. lite ringrostig faktiskt!"

" kolla jag bort medans jag gick så höll jag på att gå rakt in i en jävla stolpe. "

"så frågar andré om jag kan gå och köpa en damsugar munstycke till damsugaren som gått sönder "


workout

precis kört ett skönt axelpass, magpass & bisepcpass på workout center.. känns bra faktiskt men det går tröööökt! men nu går jag verkligen in för det här oxå! inge halvdant 2010 ska bli ett bra år!


Hårdträning....

Ja nu börjar hårdträningen! nu ska det bli skärpning... har sagt så några ggr nu men nu ska jag hålla det oxå!
och ber om ursäkt. vi gick inte till semi, kvartfinal gick vi till. vete fan vad jag fick semi ifrån igår haha! aja duscha nu sen skolan!


Bilma Cup

har spelat cup i Ockelbo i helgen första matchen igår förlorade vi med 2-5 mot Sjötull som vi har sammarbete med. sen 4-2 så gjorde jag faktiskt ett mål;) ett snyggt sådant oxå. driver på kanten petar bollen förbi baken och springer på andra sidan sen trycker till med vänster dojjan, bortre kryset! sen sista matchen vann vi med 3-0 då spela vi ruskigt bra. då la man in den i öppet mål, en snygg pass från reine! gick till semi och förlorade med 5 sek kvar i suden! inte så roligt men de är så det kan gå ibland. tidnings cupen nästa helg:) tagga!
skön helg i övrigt jobbade som entre värd igår på hangeloose.
inte direkt taggad inför skolan imrogon!:(



dåligt

ursäkta dåligt uppdaterande på sista tiden har jobbat i sthlm med kim englund nu några veckor och sen när jag väll vart hemma har jag haft fullt upp med annat men nu blir man hemma och andra bullar! imroogn körs träningen igång igen. ska köra ett pass med johnny.. sen på måndag börjar skolan så då blir det träning innan eller efter, det ser inte bra ut nu tappat allting så bara att börja om från noll! :/

Lite bilder från tolv slaget som jag hitta på FB.

Kim tröttast!

värme!!! kim värmer sig lite!

RSS 2.0