Elstockholmo

nu bär det av till Stockholm och plåta en ganska så grym grej faktiskt!:) för en bowlinghall! ni får se hur det blir sen men kommer bli grymt;)


MALTA!

Malta 22-25 April!
Min käre vänn Oskar Ljung ringde idag och berättade att nästan allt var klart inför Malta resan, vi ska ditt och fota för ett företag som hans polare ska öppna!
ska bli så jäääävla sköj faktiskt! komma bort några dagar och ha kul och även slappa!
vi ska fota surfing prylar så man skulle ha haft kvar sitt långa hår som hade vart ännu längre nu;)

Herr Tano & Herr Ljung
Café Opera i sommras efter SAND visningen!


Äntligen hemma!?

Ja då vart man hemma igen efter en helg/vecka i Borlänge! visningarna gick bra men vart lite rörigt ibland - hur gjorde man på den här? PANIK! haha men ja jag är nöjd med min insats. fick nå riktigt shysta kläder från jack & jones! så köpte faktiskt kavajen & skiortan!:D men att stå skyltdocka är inget jag rekomenderar... fyfan va ont i knäna man får! men har man tilltagit sig jobbet så äre bara att utföra det! träffat så sjukt mycket sköna människor! kan ju bara säga att joakim var ju den könaste! :D
här kommer lite bilder!:)

Eva the boss!

Sofia & Kalle!

André!

skyltdockor!

Joakim & jag!

Ingela & cissi!

mat time, emelie och filippa!

den kavajen & skiortan köpte jag!


Falun - Borlänge

Ja visningen igår gick kanon bra!
fick även höra det av en kille som tydligen vart där och kollat! så jag är nöjd!

blir till att åka till falun nu om några timmar sover där sedan ska vi samlas tidigt imorgon, 07.00 ! så blir tidigt i säng ikväll! har ju pendlat hela veckan upp och ner så är ganska så trött! kan köra den vägen nu utan att kolla haha men nästan iaf;) visning imorgon lördag två styckern, sedan söndag två visningar så ska bli kul!
så kommer inte bli nå uppdateringar fören önda kväll eller måndag så ha nu en trevlig helg!:)

Skyltdocka på Kupolen! stod sådär i tio minuter, små ban stod nedanför - hallå lever du, titta han blinkar!
Lägg till bildtext

 

 

//Tanobanano!:)




hejsansvejsan!

tjenixen! har inte riktigt haft tid att uppdatera. kom hem från kryssningen i söndags kväll lagomt trött och sjuk! kunde ju haft så mycket roligare om jag vart frisk. men det funka iaf. lägger upp bilder i veckan om jag hinner, efter skolan igår vart det istortsett till att åka till Borlänge och prova kläder,  och repetera visningarna! det är inte som en vanlig visning det är lite teater och annat oxå så det är kul!:) blir till att åka ditt idag igen, samma sak imorgon och trosdag. så blir fullt upp hela denna vecka... börjar iaf bli bättre nu! sköönt bara en jävla massa sleeeeem som ska hostar och spotasut!
och inatt när jag åkte hem frnå borlänge så körde jag förbi min gamla Ford esckort! har inte sett den bilen på två år haha!:)


TAGGIS!

Efter ca 12 timmars sömn så är man fitt for fight!
har bara ont i halsen närmare sagt den högra sidan men inte denvänstra, käns som om jag har en golf boll på högra sidan... inge vidare:( men febern är väck så nu äre bara att köööra! ska väll ringa och väcka Kim Englund snart och alla andra säckar som sover bort hela dagen. gick och la mig 20.00 igår och vacknade 09.00 ca!

TAGGA:D
STUDENTKRYSSNING!
åker med några tjejer i klassen på buss nr 10!


SJUK?

har känt mig dålig hela dagen legat i sängen och svetats som en tok... inge vidare men efter tuppluren så kände jag mig faktiskt bättre. kanske ett gympass imorgon ? :) blir iaf stan med kim englund och fixa lite! sen äre bara tagga inför lördagens bravader!
STUDENTKRYSSNING :D


på väg att..

På väg att blu sjuk ?
ont i hela kroppen :( det  gör ont i halsen när jag sväljer, och almänt jävla seg!
inte bra inför helgens bravader;) kan ju inte svika grabbarna heller nu äre bara att bita ihop och köra på!


sitter i skolan nu, två timmar kvar tills nästa lektion inge vidare om man får säga så! :/ blir till att göra klart allting inför redovisningarna på måndag sådär lagomt sliten efter helgen ;)

blir ett lätt gympass sen, efter det en snabb resa;)


Tagga!:)

Efter skolan drog jag ner på stan med Penna, köpte två chinos på H&M seriöst varför handla dyrt när man kan handla billigt och snyggt? ;) satt som smort båda två över min lilla rumpa haha:D
199:- st inte helt fel för ett par snygga chinos!

Så vart det ett par nya solbrillor oxå! råkader ju sätta mig på dom i bilen=(
efter stan vart det ett gympass, körde rygg och armar! vart lite ändring:)
känns jääävligt bra måste jag säga:)


Nu blir det till att tagga inför helgens bravader!
det luktar studentkryssning!

in school.

sitter på sista lektionen nu, blir en sväng ner på stan nu efter skolan handla ett par byxor & en tröja... sedan blir det ett gympass på workout center!:) axlar och mage idag!:)


Projektarbete!

ÄNTLIGEN KLAR!!!=D
precis klart med projektarbetes rapporten nu! så otroligt skönt! jag och andreas har haft telefonkontakt under några tillfällen nu under kvällen men nu är det klart!
ca 80 timmar vart det med planering och fixa lokal och idrotten med alla små barn vi hade:)

Vote on me!

1: gå med i gruppen här nedaför som finns på Facebook! 2: gå in på bilderna 3: tryck på ( GILLA ) på mina bilder. snälla, snälla! vote on me!:$
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=270531877620&ref=nf


Emmy 20 år!

Igår firade vi Emmy, hon fyller 20 imorgon men vi firade henne igår ist. kidnappade henne sedan drog vi till Alborgen sedan hem till emmy och fira. på kvällen vart det utgång på Goya!
här kommer några bilder från dagens gång:)

Stockholm

Efter nästan 10 år i Gävle så flyttar jag tillbaka till storstaden den 12 Juni. allt vart bestämmt igår.. har pratat ganska mycket om det med min faster till och från men igår bestämde jag mig för att flytta ner igen. tycker det är onödigt att skaffa egen lya här i gävle när man inte vet vad som händer med allting så då drar jag ner till storstaden den 12 Juni dagen efter studenten och börjar troligen att jobba på Fire Protection den 14 Juni tills vidare! stämde av med pappa idag så han kan köra flyttlaset för en annan kan nog intet köra dagen efter ;)

Stockholm here I come!:)


världens stoltaste

Är väldens stoltaste morbror och farbror:)

syster och hennes dotter Felicia:)


jag och brors dotter:)

plugg

har fan inte ork! men måste! sutit och läst svenskan nu ett tag ska väll fortsätta med det! omprov imorgon, inge vidare det heller. dame fattar nada! aja

Sture Zetterberg

Gott folk!
 Gå in och rösta på denna karl, Sture Zetterberg är en skön kille med fötterna på jorden!
Han var över till Hollywood och deltog i Talang VM 2009 som jag!
Sture som person är väldigt rolig och framått!
En hjälpande hand för en grym kille!
http://lovegeneration.se/Video/652c22c7-df2a-40b2-9ff8-ae128b2b6761


Rester!

Fick en lapp nu med rester jag har kvar att göra! fyfan säger jag bara=( blir till att plugga ikväll och inatt om inte annat! dame! man skulle hängt med från börjar och inte bara slöat men men är man dum s¨å får man lida oxå!:/  annars kan man ju glöma att få uppleva studenten!:( bara tre veckor teoretiskt kvar i skolan sen apu i 7 veckor!


Peugeot!

Gå in på denna länk och kolla på kanmapnjen jag va ner och fotade för Peugeot 5008. http://www.peugeot.se/ bilden är ganska grym tycker jag!:)
sen har ju du en åsikt oxå!:)


Buddha

Precis haft Religons lektion, pratade om Buddha och den kulturen! ganska intressangt faktiskt! första gången jag verkligen lyssnade på en Religions lektion!
hade till och med boken med mig och tjejerna i klassen vart förvånade, haha!


Dejting in the dark!

Ja vad ska man säga om deta program?

Pinsamnt? det är nog förnamnet!
hur kan man ens gå med på att delta i det programet? skulle aldrig i hela mitt liv delta i ett sådant program!


Mikael Svensson

Idag kom Mikael hem från istanbul efter att ha vart där lite mer än två månader. känner mig hedrar, han ringde mig först av alla;D mohaha ompapa!
lite planer på G oxå, får veta mer imorgon om jag får gå visningen i Borlänge den 25-27-28 annars blir det nog Helingborg den helgen! blir nog skööj att träffa mikael igen, det var några månader sedan vi sågs!

Bilden är på LA Hollywood sign


school and work out

Idag har vart en skön dag. två lektioner i skolan! satt bara och lyssna, redovisningar  i mäniskor blabla sen i svenskan kolla vi på film....
efter skolan vart det ett gympass! ruskigt skönt faktiskt känns bra för en gångs skull :D riktigt taggad:D körde rygg och mage, katastrof med magen helst seriöst! inte bra! men skärpning nu!

Dagens bild blir denna!
Gillar den här skarpt! en vinter dag för några veckor sedan jag och Fredrik skulle fota lite tränings bilder ute i Långsand som ligger utanför Gävle vi fick ta oss fram i nästan en meter snö för att komma ner till stranden men kul vare!


Peugeot

Fick bilderna idag från Peugeot Kampanjen jag va med i!
man ser ju inte direkt att de är jag men kul vare iaf:)
Har sett bilden i Expressen!

På denna bild är jag längst ner till höger, den lilla blå saken!

Och här ser man bara mitt huvud sticker upp precis vid biltaket!

Din åsikt!


Fick en bild nu av fredrik från gårdagens plåtning!
Vad tycker du? ska bilden vara mörkare eller i svartvitt ?

Retucherad


Oretucherad

weeho!:D

Jag trodde att tiden var inne för min lilla röda Fiesta när pappa ringde för ca två veckor sedan och sa att lillen skulle besiktas! så tog ljupt andetag idag och ringde och skulle boka tid, fick en tid idag faktiskt 13.30 åkte ditt med hjärtat i halsen och trodde att nu blir det några tvåor men sedan rullade vi där ifrån gladaste av alla!

INGA TVÅOR!:D:D:D helt blankt papper! så nu får vi rulla ett år till tillsammans! WEEHO säger jag bara! inte världens finaste eller stekigaste bil men vafan man kommer fram;)

Låg i diket i hemglingby skogen en vinterdag för några veckor sedan!
men den klarade sig utan problem!

MR World Sweden Final

här ser ni klippter från MR World Sweden Finalen!


Måndag igen!

in school right now. en lektion sen äre gym som gäller för hela slanten inte gymat nu på två veckor känns inte bra alls! men nu äre bara köra förkylningen är istortsett borta så det känns bra!

haft en grym skön helg! men ansträngande sov över 12 timmar från igår till idag nästan 13 timmar inte ofta man gör det! :) aja starting schoool now. inte det roligaste man gjort!


Dagens plåtning!

Här kommer några bilder från dagens plåtning, tack fredrik för en trevlig eftemidag!!
Bilderna är oretucherade!
deta är bara ett smakprov:)



MR World Sweden

Va ner till stockholm igår och tävlade i MR World Sweden och vinnaren skulle få åka till Sydkorea och representera Sverige där. man skulle åka nu om 7 dagar bo på 5 sjärnigt hotell och hela faderullan!

men som sagt vart bara MR Wordl sweden NR 2 Alex vart vinnare!
kan bara säga han va en värdig vinnare!

http://blogg.bobbysharstudio.se/

wooorking

jarå jobbat idag igen, började på flanör sen drog vi till uppsala och jobba på ett nytt bygge där. sen käka vi på maaax:D kanske hur gott som helst men fan inte nyttigt! och nu har vi landat i V-tuna för någon timme sen.. upp tidigt och vidare till uppsala igen och jobba!

aja ha en trevlig vecka era lata saker som bara är hemma och gliver medans andra jobbar;)


Järbo Garn



Här kommer bilder från Järbo Garn plåtningarna jag gjort för några månader sen!


RSS 2.0