BARCA!

LADDA, TAGGA, BAAAAAAARCELONA! El Clasico kan inte bli en bättre söndag! NU TAGGAR VI, BAAAAAAARCELONA !!!!!!!!!!!!!!!


en månad kvar.

ja då är det en månad kvar till julafton! tiden går så otroligt fort. en månad och en vecka kvar tills man fyller 20 år. fan 20 år, systemet weeho. haha men vad händer på nyår? jag tänker då inte hyra någon lokal för de spårar alltid ur och saker slås sönder och man kan inte koppla av och känna den där riktiga party känslan! men engeltofta är ju ett alternativ:) men får se.. nå förslg? :)


in school

sitter i skolan nu, va ut och käkade middag med mor och far igår. kollade på hockeyn på hangeloose, kan ju bara rekomendera hamburgarna där! fyhelsike vad dom är goda! stora muuuums! :D
sen fick jag ju de där samtalet igår från tv bolaget. så jävla tråkigt att man inte bara kan stick iväg sådär. skulle vart hur roligt som helst och vilken upplevelse. om man nu skulle fått se.
sitter i skolan nu lagomt trött sådär vaknade 08.10 och börjar 08.30 men han i tid;) tur att man är kille och inte tjej som behöver sminka sig i minst 30 min! mohaha idag blire chill bill :) bara ta det lugnt! kan behövas!


USA

fick ett samtal från ett tv-program idag... jag sökte till en grejj om att jobba bakom kuliserna som ja vad ska man kalla det "allt i allo" så ringde dom idag från tv bolaget och ville träffa mig för en intervju men så sa hon att man måste kunna vara bort hela januari och februari så då sprack det direkt. sa att jag inte kunde vara borta pga skolan och att jag går sista året. ja va synd sa hon. tror du skulle passa som det.


men men livet går vidare! :)

Hemsidan KLAR!

Då är hemsidan klart!

Tack Tim Jansson för hjälpen!
behöver du själv en hemsida? skriv ett inlägg med kontaktuppgifter så vidarebefodrar jag det till Tim!
(OBS inläggen kommer inte synas)

http://andreastano.se


smakprov på hem...

Här får ni ett smakprov på hur min hemsida kommer se ut!
som det ser ut nu så blir den klar tills på söndag!

Tack Tim för hjälpen!!!



hos syster

är hos syster nu. direkt när man kom och barr upp felicia så börjar hon gråta och så ger jag henne till syster igen så slutar hon direkt! kan man vara rädd för morbror andreas? :(

Felicia:)

Tess ★  | säger:
b  vs zq zzq                O M                             HNJMM = felicia säger hej
andreas alexander tano '-,  säger:
gullig hon:D


Stolt morbror!:)

Stockholm Fashion Week,

duon Andreas Tano & Oskar Ljung ska gå samma visning!
Stockholm Fashion Week, ’Elektronikbranschen tillkännager årets julklapp’
börjar det röra sig? :)

paaarty weekend

ja helgen kan sammanfattas kort. fest fest fest fest fest! vart en tre dagars så är ganska sleeten... imorgon blir det hård träning. torsdags va jag ut med tobbe och dom, the old gang eller vad ska man säga!:D sjukt kul iaf! haha bjuder på denhär nya bilden;)

Fredag vart det goya med Jimmy, oscar, emma, sandra & elin. grymt rolig kväll! slutade med max och vart nästan utslängda för att dom stängde. sista gästerna inte ofta man är de!

emma&tano

tano&oscar


igår lördag va det fest hos towbi, men först käka vi middag, jag tobbe & danne hemma hos danne i hans nya lya. korv och makaroner:) gott som fan. sen gick vi till tobbe och börja dricka vid 5-6 tiden så vart en lång kväll och för full vart man oxå.. brukar inte hända ofta men när vi väll kom ner till hangeloose så köpte jag en öl men gav bort den till tobbe lika fort jag fick den i handen istortsett. sen vare bara att dricka vatten resten av kvällen!

ikväll blir det bara till att ta det lugnt:)

new

här är några bilder från plåtningen med fredrik:)
nöjd som vanligt:)

Lägg en kommentar eller två:)






NY KLIPPT

yeah då är man ny klippt! angelica klippte mig, grymt jävla duktig!
hon jobbar på studio 8 nere på stan här i gävle:)

tog samtigit några polaridbilder till en agentur i Tallinn som troligen vill förmedla mig :)

börjar det...

Börjar det hända saker nu? tror de, hoppas det!
fic kett mejl från en agentur i Tallinn att dom är intresserade. en ganska stor agentur! vi får väll se vad som händer. sen fråga min danska agentur om mitt personnumer. kan ju bara hoppas på att de är någonting på G;) 
sitter i skolan nu och ska försöka jobba men motivationen är ju inte så god som vanligt;) haha jaja har bara två lektioner idag så är på sista nu sen gyma sen ska jag klippa mig:) och ikväll blir det ett jogging pass med pontus på jobbet! tror det blir 6 km:) så ska jag packa, för imorgon bär det av till stockholm med jimmy. ska på nå event på Café opera. ska hem till Ljungnen och förkröka tror jag! men men blir nog sköj;) 


tudilo :)

tjenixen på er läsare! har inte haft ork att uppdatera! har inte hänt så mycke heller om jag får säga så!
skolan och gymat som vanligt:)
va ledig från skolan idag så körde ett biceps pass på gymet sen åkte jag och sola lite. börjat få finnar igen! inge vidare.... sen planerat lite inför helgen:)

fredag troligen plåtning med Ingela. väldigt duktig modell :) sen utgång. jimmy ska hänka till stockholm, så det blir jag, ljungen och jimmy och massa folk. ska till Café opera va nå event där.

Fredag 13 november hälsar vi Dig och en vän välkomna till releasefesten av den nya modesajten Fashionmeup.se på Café Opera.

Fashionmeup.se är Sveriges nya modeportal där Du hittar bloggar, modereportage, kändisintervjuer och en massa annat skoj.

så det blir nog skööööj och rööööj ;)

the begining

nu blir det hård satsning på gym och motion! minst 3-4 gympass i veckan och 3 motionspass! nu ska det blir ändring på den lata sidan! ser fan inte bra ut! sitter i skolan nu och får så mycke gjort som vanligt! mm eller inte.....


over

you may not be made for each other. age may have important!?

söndagar

vet, jag har sagt det förut men söndagar borde fan inte finnas! dom borde tas bort eller döpas till den tråkiga dagen... finns absolut ingenting att göra! har iaf hunnit med att gyma, sola och sen käkat lunch med Nicke på stan, vart en räksallad med kyckling :) ikväll blir det bara slappa framför tvn med nå att tugga på..... söndags sucks!

smakprov från idag

mohaha fick ett sms av fredrik att han hade skickat ett smakprov på bilderna från idag!
jag är ruskigt nöjd!:D men dom är inte mycket retucherade så ha överseende med det!
kommer fler bilder senare i veckan!:)
Som vanligt en rolig plåtning med Fredrik! skrattar och har kul, det är så man ska ha det!
OBS ORETUCHERADE!


Plåtning

fotade med Fredrik idag. gick kanon bra faktiskt! bra resultat! fick se bilderna direkt efter dom vart tagan så kom dom upp på hans bärbara. köpte tre tröjor på brixx igår sen ett par byxor på H&M! behövde någonting nytt att fota i har fotat i alla kläder jag har i stortsett! jau jau får nog bilderna i veckan eller till nästa endå!:)

grymt roligt som vanligt 3 timmar kändes som en timme! när man har kul försvinner tiden bara! att det inte kunde vara så i skolan ;) mohaha :D


inge vidare

vaccin svininfluensa tog vi igår i skolan. kändes inge i början men när kvällen närmade sig måde jag apa! febrig och ont i axeln vilket jag har nu oxå! :/ kan knappt ta upp armen och klia mig i pannan utan att det gör ont!

neeeeew :D

Vi träffades vid en stor trappa någonstans i Sverige. Här är resultatet av ett mycket lyckat möte.


Fotografen: Har följt Andreas här på MB och han har utvecklats nått grymt den sista tiden. Får man chansen att fota med honom ska man inte säga nej. Kan tilläggas att han kastade löven själv innan han intog posering. Han är grym!

 

Bara tacka och ta emot! är själv otroligt nöjd med dessa bilder!

 

KOMMENTERA!

jag la upp alla bilder Tobias hade gjort i ordning.

här har ni även hans Hemsida:

WWW.TRIZTICPHOTOGRAPHY.COM


duktigt pojke!

va i skolan ca 15 min idag sen svinspruta sen sluta vi! så gick förbi Workout Center och skulle sancka lite så fråga andre om jag vill jobba så jobba 6 timmar sen drog jag hem. så ringde pontus och sa at de var dax för ett jogging pass i hemlingby! så andreas har joggat 6 km utan att stanna! fyfan vad jag är stolt seriöst! inte joggat eller sprungit på hela sommaren iiiiiingen konditions träning!
har precis duschat så nu blir det till att laga mat! mor och far är i Barcelona med bror, anna och lilla alma:) så blir hemma själv tills på måndag. ska laga mat heeeela helgen inte köpa hem nå skit!

dom nya bilderna kommer upp senare ikväll!

TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE!

whey Protoin 100% 180 KR @ Workout Center (TILLFÄLLIGT ERBJUDANDE OCH DET FINNS ENDAST PÅ)

 
WORKOUT CENTER I GÄVLE!


New

Fick se dom nya bilderna som jag och Tobias tog föra lördagen i sthlm på mitt hämliga ställe!
såå otroligt jävla bra vart dom! får tyvär inte lägga upp dom fören dom är klara! vilket jag accepterar!
så håll ut;) mohaha

skickat

pallar inte jobba så satt och skicka ut lite mejl till olika agenturer. vart ett tio tall iaf. får det inte gjort hemma av någon anledning. bara hoppas på svar:)


in school

sitter på lektion nu, kevin och mattias har redovisning.
har fan inte orkat skrivit nå. händer inte mycke i mitt liv nu! skola som vanligt, träning sen är jag bara hemma....
när fan ska allt ta fart? börjar bli lite segt men alla säger - det kommer, det kommer! men vill att de ska hända nu! skolan är jag så jävla less på så det inte är sant! pallar snart inte med den!
studentkryssningne är betald och klar!
spelade skol DM igår. trodde inte jag skulle få spela men fick spela 30 min gjorde ett bra inhop enlig mig själv! men det vart förlust! men fan va kul de var att spela:) tror jag fan ska börja igen.........
i helgen är det plåtning med fredrik!:)


mohaha

från helgen!
oskars gryma pilot hjälm och nå vapen från år 100000 fk ! eller inte men gammalt vare!


agencies I am with


http://www.1stagency.eu
http://www.camstermodels.com
Http://www.cosmodel.se
http://www.zapmodels.com

http://www.klemnerstudio.se/
http://www.upfrontagency.se/people/model/192/andreas-t

UpFront Agency

Ny agentur! haha bra där. inte fått nå svar eller någonting från den agenturen. så säger Kochar - du är ju med! haha va? svara jag. så ja vad ska man säga. bara tacka!:) 6 agenturer har man nu! men inte fan får man nå bokningar för de!


Helgens bravader!

Fredags vart det utgång med Oskar Ljung! allt började bra. innan jag hunnit hoppa in i duschen hos faster hade jag hunnit druckit två öl! väll hemma hos oskar så fick man en öl i näven direkt när man kom in, och efter en stund en grog! efter mycke om och men så gick vi tillt uben och åkte in till stan, käkade på max! sen hem till någon polare till oskar. efter det gick vi till Magenta som ligger vid kungsträgården ungefär! va där och chilla tog några öl sen gick vi till Café opera! där drog oskar in en jävla vinflaska som om det inte va nog som de va! säger bara fyfan! totalt borta! vart några öl för mycke den kvällen!

lördagen hade jag plåtning, måde inte direkt bra, men fan hade inte planerat att dricka så mycke jag skulle ta det lugnt! men jag säger då de! vilka bilder! åååååååååååååh shit!:D längtar som FAN till jag får dom! så jävla stilrena!!!
åkte hem till gävle efter plåtningen, bror ringde och fråga om jag kunde stå i garderoben på hangelöööse igår! så stod där med emmy, torstelina som hon så heter oxå! sen en till tjej jag aldrig jobbat med för. grym mycke folk!


varannan söndag så har jag och andreas Projektarbete, och på de har vi idrott med 7 åringar. fick vara själv idag. andreas va sjuk men de gick bra. andreas tano lekte och byggde hinderbana med 16 st småungar! kuuuul :D

mohaha ja de va denna helg. har inte haft så mycke tid till att uppdatera bloggen jobba ju hela föra veckan och kom inte hem fören sent på kvällarna. men hoppas det blir mer i veckan. och specielt om de händer nå men det tror jag nog inte att de gör.

nu blir det nog i denna ställning framför tvn, kanske ta min lilla fiesta till affären och gotta på ;)




RSS 2.0