Andreas Alexander Tano 20 år....

Andreas Alexander Tano 20 år vid liv. 1989 12 31 föddes den lilla busen. man har gjort satyg genom sina dagar. som liten var man ganska så bråkig och gjorde dumma saker. jag har vart med om mycket, då menar jag mycket, folk kan inte föreställa sig vad folk har inom sig. alla har ett mörker någonstans! alla har hemligheter. skillsmäsobarn. flytt från stockholm dålig uppväxt. men kolla på en idag. framgångsrik och allt går bra. kanske låter som en diva nu men om du bara viste. från botten till toppen! bodde själv från jag var 12 till 15 års åldern. flyttade till fosterfamilj och bor kvar där än idag. dom har har haft stor betydelse. från att vara den där killen som va kaxig till att ha tagit fram den där mjuka sidan och kan visa ömhet, kärlek och även brysig om andra.

har tänk mycket från allting som hänt 2009. vem fan trodde att jag skulle bli modell? att ens ta chansen att åka till Hollywood vart en lyckad resa! vad som händer nu får vi se. kommer chansen så tar jag den!

Vill tacka alla underbara vänner. Oskar Ljung, Mikael Svensson, Kim Englund & Sara Leiononen! de är ni som står mig närmast, det är ni man kan höra av sig till om man vill prata det är så en riktig vänn ska vara! och alla ni andra ni vet vilka ni är!
Fredrik Krigh, hur ska jag kunna tacka dig? det är du som hjälpt mig att komma så långt som jag gjort, TACK!

Fotograf: 
Ola Gäverth


TACK FÖR DETTA ÅR!!


working in stockholm

hämtade upp kim ca halv 5 - 5 i morrse, snöade ganska skapligt och det är ju så jävla drygt att köra när det snöar man blir ju fan snöbilnd! och så ser man hur jävla dåligt som helst, och om man har helljusen på så blir det bara värre! jaja dagen har gått ganska fort. va i gubbängen och jobba sen vid centralen... sen så stötte vi pååå världens störigaste kille, stooorhets! hur otrevlig som helst, aja chillbill nu iaf. dusch sen sova jobba imorgon. blir här i sthlm över nyår så blir till att fira 20 års dagen med oskar ljung och CO. trevlig trevligt!:)

jarå

sitter hemma hos mamma i kopparberg nu. blir till att fira jul här. åter hem till gävle på fredag, fest med Pontus och chefen m.m flera på jobbet sen jobba på hangeloose bar fredag & lördag! sen lördag chillbill jobba kvällen sen stockholm på måndag. jobba med kim på hans pappas firma mån,tis,ons sen torsdag fyller man ju år. så blir kvar i sthlm ska fira nyår i sthlm med min oooskar ljung och hans flickvänn :)

har inte så mycke att säga, de är som de är. bara att aceptera läget!

särbehandling?

tycker att det är de... men sen har väll andra en annan åsikt om det. dom kan inte ens säga godmorrgon eller säga hej när man kommer hem! 30 år och beter sig som en 13 åring, min åsikt igen! kanske hellre tar en konflikt med mig än med henne, vem vet? pallar fan inte med det längre..... har fått nog av de!!
flyr julen, flyr stan!

my day

dagen började inte bra. fick ta bort ca 2-3 DM snö från bilen! och inte nog med det han köra kanske 30 meter så skulle jag svänga ut från våran gata och så drar jag i handbromsen och bilen glider bara åt sidan raaaaakt in i trottoaren och ja fälgen va inte så fin efter.
åkte till mina trogna arbetskamrater på volvo så fick ta en begagnad fälg;)


ikväll blir det chillbill:) kanske ut till s-viken, men får se:)

. 26 Gatans Garderob

Dagen plåtgning gick otroligt bra!
Här bjuder vi på några ORETUCHERADE bilder så ha överseende med det!
vill tacka Fredrik för en trevlig förmiddag/eftermiddag! alltid lika kul!

Så vill vi tacka .26 GATANS GARDEROB här i gävle för sponsring med kläderna!








Hangeloose Bar

Ikväll blir det väll utgång? förstod det. kom till Hangeloose Bar, ta en öl och dansa! im here;)

lördag redan

Ja jag har dystelexi. därför det är lite felstavat här och var!
veckorna går bara fortare och fortare, fan mindre än två veckor kvar till jul! har inte handlat en enda klapp!:/
det har vart en skön dag, började med en mysig frukost sedan se snön falla utanför fönstret! sen bar det av till gymet. körde bröst efter det hämtade jag en STOOOOOR kartong full med kläder från Butikn . 26 här i gävle till plåtningen imorgon!:) ikväll blir det till att jobba på hangeloose Bar. så varför inte komma förbi och ta en öl och dansa lite? ;)

school

in school right now, but i quit in 20 min, and then home, eat something afther that work out! huvudet är fullt med saker som inte borde finnas där! det ska helt enkelt inte vara så! men varför? du sa att allt skulle bli så jävla bra, men det har inte hänt ett jävla skit! 6 månader har gått! vilket jävla förtroende jag har för dig! trodde på dig.... tillit är viktigt, inte sant ? men den finns inte kvar!

sen finns det andra saker som bara är för bra för att vara sana oxå! men det är något helt annat!
har blivit tokig i glöööög!
ni måste bara prova Glögen TINDRA! fyfan va god:D

blir ett axelpass på gymet iaf. i helgen blir det till att jobba på hangeloose bar som vanligt.

och en sak till, det kan ju vara kul att få veta vilka som skriver och inte bara vara anonym? :)


...

körde ett hårt pass på gymet för att rensa tankarna. går inte bra nu! körde ett hårt bröstpass, kändes riktigt bra! sen hem käkade två bananer sen 5,5 km vart det i hemlingby med pontus, karln fortsatte 2 km till men pallade fan inte med! vad ska man göra?! känns så jääääävla menings löst! händer ingneting. två år! jo tjena! vet att jag sanckar i gåtor nu men kan inte förklara allt! blir bara fel då.

tierd!

Lasse "farsan" höll på att dö i morrse, klockan ringde 07.10 och andreas slängde sina lååånga ben över sängkanten och hoppade in i duschen. gick ner för att äta frukost och lasse höll på dö och frågade om jag va sjuk! brukar aldrig äta frukost, och brukar alltid komma ner springande i sista sekunden för att man försovit sig. men idag va de nå speciellt! somnade efter halv två någongång... Glög är tamme fan hur jävla gott som helst:) och sådana dör riskakor med choklad på:) MUUUMSI :D sitter i skolan nu. helt slut måste jag säga, så otroligt trött! vart inge gym igår heller. försov mig! ska försöka ta ett pass efter skolan idag, försöka måste rättare sagt!!


besluten är svåra men dom måste tas, har tänk lite över allting... men kan nog bli bra tillslut! chanser är till för att ta och man måste våga chansa annars kommer man ingne vart!


beslut...

Alla beslu man gör har en mening, men när ska man göra rätt beslut?
när ska man sätta gränsen, hur mycket ska man offra för att lyckas & bli lycklig?
den där känslan, du vet när man är nykär och det bara pirar i heeeeeela kroppen! har nog glömt bort hur den känslan är... eller kanske är blind for the love? how never knowe!!


the day i meet the right person, im will tell you that!


the weekend

igår vare chillbill. idol! hade rätt :D ERIK OCH KALLE TILL FINAL! kommer bli grymt synd bara att man inte kan va där och kolla! fyfan!

idag vart det att gå upp tidigt och prominera sen gym! RUSKIGT OTROLIGT JÄVLA SKÖNT!
sen vart det hem och käka frukost havregrynsgröt och en protoindrink sen sov jag från 12-13 till 16 tiden.
till middag vart det hembakt pizza morsan hade haft i någon stark grejj och när jag äter starka grejjer så börjar jag svettas som en jäkla tok! ni blir till att tare lugnt, börjar jobbar 22.00 @ Hangeloose Bar!

hemkomen

Kom precis hem från stockholm. mötet gick väll bra. fotade lite i deras studio så fick jag fylla i en blanket som vanligt. så en till två veckor skulle det ta! bara vänta och se som vanligt:)

ingen bra start

Min dag började inte bra! hade stängt av väckar klockan i sömnen vilket jag gjort ett antal ggr inge vidare:/ sen skyndar man sig ner och slänger på sig alla kläder och öppnar yterdörren och ser att det är ett tjockt lager med is på bilen ja då kommer jag fan inte komma i tid tänkte jag. mcyek riktigt. skulle precis trycka in nyckeln och märker att den inte går i helt så börjar jag värma nyckeln med tändaren för att det ska tina upp i nyckelhållet men inte fan lyckas man med de så ska jag försöka trycka in den så VICKER SIG NYCKEL! bra tanken kom upp inte bra att komma försent till svenska nationela talet!!!!! så kommer våran granne Lotta ut går det inge bra andreas, vill du att jag ska köra dig? - ah hjärna vill inte komma försent till svenska talet! tur att man har snälla grannar!!!:D

svenska talet gick väll sisådär måste jag delge! kunde väll gjort det bättre men men nu är det gjort!

blir träning ikväll och ett tidigt pass  imorgon oxå! det bär av till sthlm möte med en agentur! får väll se hur det går är ganska nervös faktiskt!!:/


chansen...

Är chansen här nu? det vet jag inte..... ska man våga? har en stor klump i magen. klumpen är så tung så jag nästan får panik... det är inte lätt! innan har jag alltid sagt får jag chansen så tar jag den direkt. men det är inte samma förhållande nu... inte mycke kvar i skolan, allt börjar närma sig sitt slut i skolan, student mössan betald, student kryssningen betald! nu fattas bara studenten! det är 7 månader kvar i skolan... är det värt att ta chansen och vara borta en två veckor till en månad? vad händer om det inte funkar? klumpen i magen är grymt stor!!!!!

panik, ångest är förnamnet!
får se hur det går på mötet på torsdag, går det åt helvete så kanske man ska över väga!


RSS 2.0