Stora men gooooooa!

Dom här hundarna ser ju ganska farliga ut, eller har jag fel? men i själva verket så är dom hur goa som helst ju! dräglar kanske lite mycket men det får man väll ta om man vill ha kärlek!;)
människor dräglar ju när man ser en snygging på stan eller på tv!

men dom är grymt söta:D




sthlm imorgon

imorgon bär det av till sthlm, ska följa med pennan till Zap models. sen ska jag på en inspelning som ska visas på Fashion week i Paris. vi ska åka inlines och ha peruk och grejjer! kommer säkert bli najs:)

idag har jag haft studie dag, drog och gymma direkt när jag vaknade, körde ett axel pass och lite mage. kom precis hem från stan, fikade med therese och kollade på bilder från vår plåtning. vart faktiskt några bra:) lägger upp dom när dom är färdig retucherade :)

nu ikväll blir det väll idol som vanligt och och kopp te med honung! lite hostig och ont i halsen.... inge vidare vill fan inte bli sjuk nu!


SANT ?

ålder är bara en siffra, och mellan siffrorna kan det vara hur stor skillnad som helst! så vad har då ålders skillnad för betydelse, ålder är en ålder, siffran är en siffra men kanske lite större än den andra!


Klemner Studio

Skickade in ansökningar till Olika agenturer och idag fick jag svar från Klemner studio att jag kommit med:)

är med i agenturerna

Camster Models
Zap Models
Klemner Studio
Cosmodels

andra passet!

kom precis hem från gymmet. körde ett biceps & bröst pass med Hampus. länge sen man gjorde nå med han, vi har snackt mycke om att hitta på någonting men när han kan så kan inte jag och tvärtom.... men ah nu fick vi till et gym pass iaf. skön grabb de där:) får se om jag orkar dra ett pass innan skolan imorgon annars gör jag det efter..... nu blir det en dusch och en protoin drink :) 




school

sitter i skolan nu, vart ett tidigt gymmpass.. BG kom vid tio i 8 så åkte vi och lämna hyrbilen sen drog vi till gymmet, körde bicepz & mage, sen promenera jag i Ca 20 minuter på band i rask fast. tror inte ens gå maraton pojkarna hade hunit med;) så nu börjar hård träningen för andreas alexander tano! fitt är vad jag ska bli!
sitter i skolan och slappar börjar inte fören om 30 min. slutar inte fören 17.00 idag då blir det troligen hem och plugga har två omprov kvar från föra året i svenska.... inte direkt taggad!


nya men ändå inte.

fick bilderna fråg Stergios idag, han jobbar med min agent camilla. vi tog dom här bilderna innan eller efter jag och Mikael kom hem från New York, kommer inte ihåg.
Fyfan vad jag saknar mitt långa hår! nu blir det till att spara ut!

i skogen

ja då är det lördag kväll har precis kollar på Barcelona, självklart i den 39 minuten gjorde zlatan mål och gjorde sitt 5 mål för barcelona och fortsätter att skriva historia! har tillbringat min helg hos mor i kopparberg, 2½ mil till brevlådan så jag har vart i skogen;) haha imorgon blir det hemfärd till Gävle....
Brynäs fölorade idag oxå, inge kul! aja haft en trevlig helg iaf:)


school/plåta

sitter i skolan nu, har en lektion kvar sen slutar jag då bär det ut till Mackmyra och fota för Jörbo Garn, efter det bär det av hem till therese och kolla på filmen och få insperation tilll dagens plåtning med henne. Dirty Dancing tema:) kommer nog bli skoj faktiskt:D


vill tillbaka!

Satt och kolla på Bilder från Hollywood, vill tillbaka!
tiden i LA va grymt rolig!

DE TRE MUSKETÖRERNA!
Andreas Tano, Mikael Svensson & Bruno Fuentes! OSLAGBARA!





träning igång(Y)

Kom hem tidigt från skolan så drog och gymade, körde axlar, seriöst gick hur bra som helst, kändes inte som att man inte tränat på 1 till två månader! nu ska andreas sluta äta godis och sluta äta på Max:( kommer sakna max målet med en smält ost:(:(:(:( men men kroppen måste i trim! ställde mig på den där maskinen som visar KG! inte bra inte bra. gått upp som bara den. 81.2 någonting om jag minns rätt! fyfan inte bra! riktiga hård träningen börjar efter helgen, fick nya scheman så sov morgon på måndagar, träning innan skolan! sov morgon innan skolan onsdag, tränings dag! ja kan inte bli bättre. ikväll blir det idol och baaara chill :)



Skepsholmen

Här kommer några bilder från Söndagens plåtnign med Peter Ljungdahl på Skepsholmen.
vi tog några porträtt bilder.


Balduon!

Nu är allt klart för min del inför studenten & balen, eller nästan iaf!
  • Student mösa bestäld, klart!
  • Balpartner fixar, klart!
  • allt runt omkring, inte klart
och balpartner blir då Josefin :) lika bra att haffa någon medans tjejerna är lediga;)
här har ni duon :D

Jul/nyår/födelsedag

3 månader & 2 dagar kvar till julafton. 3 månader & 8 dagar kvar till nyår och den stora dagen för andreas tano då blir han 20 år;) har tråkigt !!!!!!

tv dag

idag blir det bara till att vara hemma. har börjat fått ont i halsen. lite plugg sen idol och sedan Barcelona matchen 21-55 tv4 sport! kommer zlatan skriva historia efter 4 matcher i Barcelona? vem vet. karln har gjort många saker som man inte tor är sanna, tex Klack målet mot italien EM 2004! helt sjukt!

Järbo Garn

fick precis ett samtal från Järbo Garn och ska fota för dom på torsdag. och angelica skulle sminka! och även klippa mig imorgon! få la se hur det blir, hon har fria händer:S;) haha jaja sitter i skolan nu och jobbar. går bra eller inte. inte direkt taggad!


Studen mössa!

Student mössa prövad! nu är det bara ca 5 månader praktisk skolgång kvar sen är det bara festen kvar! 7 veckors apu och 2 av dom veckorna kommer jag vara i norge. hade en utbytesstudent hemma hos mig så fick en plats som utbytesstudent!

så snart är det bara festen kvar och en jävla massa att göra i skolan! fyfan!


Söndagar!

Seriöst, söndagar borde vara en dag som togs bort. absolut den tråkigaste dagen på hela veckan!
seriöst helt värdelös!

BORT MED SÖNDAGEN!

Plåtning @ Skepsholmen

Nu bär det av igen till plåtning, ska fota med Peter en kille som Camilla känner.... ska plåta vid Skepsholmen, får la se hur det går:) sedan blir det hemfärd till gävle:)


Hård träning hedan

Hård träning hedan efter. nu måste jag skärpa mig! från och med imorgon blir det hård träning! måste komma i form! promenad varje dag minst 30 min + gym! skärpning andreas tano!
det börjar synas att man inte tränat och inte hållt igång:/ jaja bara att sätta igång!


Photo by Ola @ Clarion hotell

Kom precis hem från plåtningen med Ola på Clarion hotell vid Skanstull. rolik plåtning:)
här får ni ett smak prov på några bilder från idag.
OBS!
Bilderna är oretucherad!



SOMMAR MED GÖRAN!

Sommar med Göran får topp betyd från andreas tano!
sjukt rolig film måste jag sägra och trevligt sällskap :)


Sommar med Göran!

nu ska andreas på bio, Sommar med Göran!
alla har sagt att den är bra så hoppas på det;)


in mot staden

nu har jag precis duschat och ska bege mig in till stan. luncha med super modellen Mikael Svensson, inte alla som lunchar med en super modell;)

the models in Hollywood;)


God morgon!

sitter hos faster nu och precis ätit frukost. ska väll hoppa in i duschen och göra mig i ordning, ska ta en lunch med Mikael på S:T Eriksplan vid halv två tiden. sedan ska jag väll röra mig till kusinens pappa ta en fika eller nå :)
sen IKEA med faster:)


imorgon söndag har jag två plåtningar. för med ola sen med peter. få la se hur det går:)


Fortsättnig från uppsala

Thanks Fredrik!
här kommer fortsättnignen:)



Som vanligt!
TYCK TILL!

my day

kort dag idag. började halv nie och slutade halv tolv och det är så varje torsdag:) så torsdagar blir till en tränings dag;) men idag vart det inte någon träning. men får se om det bli ett pass sen. skulle vart bra för har precis ätit pizza och till lunch vart det en räk sallad på stan med bror:)

vi hade avslutnings foto idag! haha ganska dålig men endå inte;)

Åke, Jenny & jag

Ny design

Nya designen klart!

Tack syster:)


INTER VS BARCELONA


premier league hetaste match spelas ikväll på San siro!
Vilket lag står som segrare när klockan slår 90?
själv tror jag att Barcelona tar hem segern, Zlatan & messi har börjar hitta varandra. Självklart har Zlatan inte kommit in i spelet än men som alla säger. dom har kul! dom spelar rolig fotboll det är då man spelar som bäst!

vad kommer hända när han går in på San siro? utbuad eller hyllad? knappast hyllad skulle jag tro! men inte utbuad heller. tänk vad Zlatan har gjort under dom tre åren i Inter? tog dom till seger vart enda år. vann skytte ligan i sista matchen + att han hade måltorka i början av sessonen! dom hade inte vunit serie A på MÅNGA år! han gjorde mycket för den klubben! vist har själv träffat han personligen och skakat hand med han, vilken diva! även fast vi stod där och skrek sista träningen han gjorde med inter i LA, VI ÄR FRÅN SVERIGE! han bara kolla och typ gick vidare. men fick iaf autografen;)
Vill du köpa den så säg till! känner att jag inte har så mycket andvändning för den! det finns till och med på tv när han skriver den. men hoppas dom inte visar det! kommer skämmas ihjäl då måste jag medge!


blogg design

haha jag som fattar så mycket om blogg design! NOT!!!
just nu håller systser på med min design, hon blir nog klar imorgon. har sett hur den kommer se ut och ah kommer nog bli bra:)

Thanks systser:)


Workout Center

Har precis gymat med andreas så kallad BG! körde lite bröst och tricebs, måste fan komma igång med gymandet och motionerandet. börjar ju få en kagge! inte bra inte bra!

nu blir det en dusch sen skolan!




Många som gilalr denna bild, vilket jag oxå gör!:D


ALEXANDER ERIKSSON!

vad säger man, föra året när man spelade fotboll åå individuela vallet så trodde man fan inte att den grabben sjöng som han gjorde! grymt Alex eller "Zander" som han kallas;)

http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1206162&renderingdepartment=2.34558

Glasögon on!

VILL INTE!
Men måste böjra använda mina glasögon igen. ser sämre än aldrig för! ser inte vad som står på tavlan om jag sitter längst bak i klassrumet! när jag får pengar ska jag nog gå till optikern och kolla på nya glasögon!

Bröstet kollat!

åkte upp till vårdcentralen idag och fick bröstet undersökt. träffade samma gamla undersköterska, ja gamla menar jag inte att hon är gammal! hon fråga om jag gått upp i vikt det senaste året.
- ah det har jag. en sådär 10-15 kg!
okej, jo det syns.
- jag var mycket smalare förut sa jag.
jo det va du! hehe


men vi gjorde ekg eller vare nu är. men syntes ingenting på det så hon skicka en remis till sjukhuset så skulle få en hemskickad. skulle ta upp till 1-2 månader. då skulle jag få göra nå cykel prov och massa sladdar!
får hoppas att det blir bättre eller att dom ser någonting! eller ah att det är bra iaf!

Roliga killar!

Det finns visa som har roligt på andras bekostnad! tar ner bilder från bloggen eller google på mig och skriver ut ett antal exemplar och lägger ut på hela Barn & Fritids programet!

visa har kul!


Från Lördagens plåtning.

här kommer några bilder från Lördagens plåtning:)

är mycket nöjd med resultatet!

Tack Fredrik!



TYCK TILL!


the fucking day

så trött på skolan nu så det inte är sant. mikael satt och predika för mig igår på T-centralen, så folk satt och lyssna, haha men men bara att bita ihop och vänta och se. gå ditt och göra sitt bästa mer kan man inte göra!
har vart ganska slapt i skolan idag faktiskt. hade individuela valet på strömvallen idag, spelade lite fotboll. kände av i bröstet igen!!!! vafan är det som är fel. ska ringa och boka tid imorgon för att får kolla! kan ju inte anstränga mig fören det gör ont! inge kul! all jävla kondition har man tappat oxå! orkar ingenting, går man upp för trappan här hemma så blir man anfåd! 
men det va kul att sparka lite boll iaf:) vart ner köttad och öven köttade tillbaka;) haha jaja

andreas tano '',

New

Desa bilder tog för några veckor sedan i sthlm med Fotografen Samuel. trevlig fotograf!

här är resultatet:)


Helgens bravader!

skööön helg!

HAHAHA, jag säger bara Oskar Ljung - VIN BALLE! grabben är så jäävla skön så det inte är sant! vad det handla om kan jag inte gå in på hör för då kommer ni dö av skratt! :D
igår kväll va en lyckad kväll har inte skrattat så på länge. då menar jag länge, hade så ont i magen för jag skratta så mycket! tårarna bara rann! då menar jag rannnnn som en flod! oskar, oskar. skönaste killen!

lite bilder från helgens bravader(A)


Oskar Ljung, Mikael Svensson & Andreas tano @ Café Opera

Oskar & Mikael, Middag vid S:T eriksplan


the boys @ tuben

Café Opera

Elstockholmo

sitter på T-centralen och väntar på Mikael Svensson, ska ta en lunch innan han farr ner till göteborg och jag upp till gävle. hade ruskigt trevligt igår måste jag säga! en av dom trevligaste kvällarna på länge! trevlig sällskap oxå!
efter för festen drog vi till Café opera! va där kanske 30 min max sen drog jag mig hemåt. bilder kommer upp den :)

KORT VS LÅNGT ?!

jag måste faktiskt erkänna att jag saknar mitt långa hår:(

VAD TYCKER DU?
LÅNGT ELLER KORT?


NU

VS

LÅNGT


chill kväll

hade planerat att bara vara hemma och vila inför morgon dagen. brukar aldrig vara hemma en fredag kväll, men så ringde jag chrille och kolla vad han skulle göra så hakade på ut till hans morsa i norrlandet och chilla, han skulle vara hundvakt! kollade på tv och bara snacka.

imorgon är det plåtning med Fredrik i uppsala!
ska prova lite nya idéer. får se hur det går:)
imrogon bär det av till stockholm igen. träffa lite polare och chilla:)

skolan / Reklam inspelning

ja då kom man en timme tidigt idag igen. hängde inte med igår på lektionen. vi ska ha projektarbete men jag lyssnade tydligen inte för att jag ska ha det med en kille i A och dom har religion nu på morgonen så jag kan inte jobba med det. kunde legat och sovit nu. tröttsamnt!!!!
har inte hört någontign om jag får reklam filmen i Köpenhamn men hoppas på att få besked under dagen. HOPPAS HOPPAS!!!!!! fan skulle vart så jävla skoj!

Plåtning imorgon i uppsala med Fredrik! ska prova lite nya grejjer! om resultatet blir bra så får ni se det nästa vecka, vilket jag tror det kommer bli ;)

sen efter plåtningne i morgon bär det av till stockholm som det ser ut;)

kommer med besked om jag fick reklam filmen sen:)

SAND
diggar denna bild!


SAND

Champagne & Fashion med King Magazine och Quintessential på SAND biblioteksgatan

Vi gick runt och minglade på deras vip fest eller hur man nu ska säga!


OSKAR LJUNG & ANDREAS TANO
RADAR PARET!

Zap Models

Var på möte med Zap i måndags som ni nog vet om ni läser. det gick bra. hon skickade mig på casting för en Reklam film i Köpenhamn som jag inte vet om jag får än, men hoppas! gick visning igår med Oskar på SAND! grymt sköna kläder. gick hur bra som helst! 
Bilder kommer sen.

Nu är man upp på Zap Models

Hollywood finalen

Hitta dena bild från Hollywood finalen. ganska shyst!

Snabba ryck

Snabba ryck! på väg till Stockholm, prova kläder för privat visning för Sand imorgon, Casting för en reklam film imorgon oxå. mycket som händer. ska mysa hela natten lång med Oskar Ljung;)

så va tvungen att ta ledigt halva dagen idag och hela dagen imrogon från skolan, lärarna vart inte så glada:/

Zap Models

Gick hur bra som helst igår. ska bara skicka in högupplösta bilder så kommer man upp på hemsidan.
hon skickar mig på casting imorgon för en reklam film som ska spelas in i Köpenhamn redan på måndag!
det går bra, bara hoppas på att man får den;)


sovtime / stockholm

ja då är det dax att lägga sig, inte den piggaste människan idag måste jag säga! fyfan hur jag mår. mår fortfarande dåligt!:/ jaja lägga sig och kolla på tv ett tag!


Zap Mopdels
direkt efter skowlan imorgon drar jag ner till sthlm för möte med Zap Models. hoppas det går bra!


fan gillar denna bild nå grymt mycket!
Thanks owla:)


new

här kan du se några bilder från plåtningen jag gjorde med Ola för några veckor sedan.

( KLICKA HÄR )

HEMMA!

fyfan hur man mår idag måste jag säga. gym kväll igår, hela helgen har vart kanon. 4 förluster och så höll man nollan en match;) spelade första matchen men fick känningar i bröstet så avstod från att spela ute. och jag har ont i hela kroppen efter alla slängningar man gjorde i mål!!! båda höfterna är blåa, benen ska vi inte tala om! sådan tränings verk så det inte är sant. ryggen, magen kan inte skratta heller för då gör det ont!
Blanketen igår va trevlig. vi gick vidare till Harrys och festade vidare. grym helg måste jag säga!

bilder kommer upp sen orkar inte lägga in dom nu. blir sängen om ett tag. först fixa pizzan som ligger i frysen och väntar!

och imorgon åker man till stockholm för möte med Zap Models

Jönköping

sitter på volvo och taggar inför avfärd till Jönköping! Öl och fotboll hela helgen. kan inte bli bättre! kommer bli jävligt kul tror jag! jaja dra mgi ner på stan nu och käka lunch med några grabbar från volvo sen avfärd! ha en trevlig helg;)

Zap Models

Oskar Ljung tyckte jag skulle söka till Zap Models. Så idag tog jag fingret ur r#ven och skickade iväg ansökan, två timmar senare va ett möte inbokat på måndag! vad är det petter säger - det går bra nu, kompis det går bra nu;) haha

hos syster

siter hos syster nu och myser med felicia:D
hon är ju så otroligt gullig!
fan den dagen man får barn....

åter hemma från Ensro

Ja då va man hemma i Gävle igen efter 3 dagar i Ensro med alla 3or på Barn utan framtid/Barn & Fritid kan man oxå säga vilket som! Vi hade det trevligt iaf. eller jag hade det iaf men man saknade ju sig egen säng måste jag säga. madrasen va inte den skönaste jag sovit på! fyfan ont i ryggen idag... massa J#VLA MYGG BÄTT OXÅ! ser ut som man har röda hund! nästan iaf. vi hade massa aktiviteter som grupperna skulle hålla i. våran va bäst tyckte jag iaf. min ide vare oxå;)
den går till så här. - man delar laget så ena halvan står mitt emot. man har ett ägg på ena sidan, så ska man kasta det emellan sig. och för varje kast man gör så ska man ta ett stek bak! och den som håller ägget okrosat längst vinner! faktiskt ganska kul. sen skulle jag och Jonas en av läraran kasta till varnadra och an slänge inga vina ägg, fick lite ägg gula över mig! och igår gick vi 16 KM man va helt mör i benen när vi väl kom fram till ensro igen. fick ett utskällning oxå. sällan jag får det.
så frågar Jonas & Owe, ja tano ni va 18 st som skulle gå i er grupp.
- aa svarade jag!
- men ni grabbar gick i förväg. sa owe
- ja men vi skulle hålla hökt tempo och vi tänkte inte på dom......
sällan andreas alexander tano får ut för allt. varför kunde dom inte sagt de till någon annan? ;) haha svartafåret är jag så nu vet ni det!
tre trevliga dagar iaf. här kommer lite bilder.

Grabbarna, Åke, Jag, Danne & Andreas(BG)

jenny och killarna

Andreas taggar för 16 KM

Mat lagning.

mys:)

jag, andreas & åke

vattenfall

danne taggar han oxå!

me

haha åke säger skålllllll!

Nyvaken andreas!

Hemfärd.



ENSRO DALARNA

Är i Ensro Dalarna med skolan. åter tillbaka i Gävle på Torsdag.

Ha en trevlig vecka!

Jag ska LETA EFTER NY ARM!!!!


RSS 2.0