The last photoshoot!

Här kommer bilderna som är retucherade från den senaste plåtningen jag och fredrik gjorde i uppsala tidigare denna månad:)


Pic from Malta

Fick två bilder från Malta av Fotografen Emil Brikha som fotade när vi va över jag och oskar!



Workout

Mötte upp Joel Brundin vid hemköp i morrse och drog sedan till det härliga Gymmet Workput Center för ett härligt bröst och magpass! gick otroligt bra faktiskt över förväntan!

80 kg tre ggr inte kört bröst på länge så är ganska så nöjd sedan körde vi fria vikter!
sedan magen ganska så hårt!

blir till att dra och kolla på frak idag när jag slutar, hämta upp mamma ann hemma och sedan iväg...
vart lite ändringar igår, ska gå med Isabelle Messa på balen!
nä nu blir det en dusch!

Köra bil och..

Det är fan farligt att nysa när man kör bil!:O
Det är obehagligt som fan, när man rycker till kan man ju fan dra i ratten så man åker av vägen och då kan det ju sluta illa:| fyfan säger jag bara, läsklig upplevelse! :/


Skor!?

Kom och tänka på en sak...
jag som har stora fötter storlek 45 borde väll få betala mer för ett par skor än en person som har storlek 38?
dom skorna jag köper har ju med material och borde vara dyrare att kosta medans personen som köper 38 i storlek borde betala mindre efter som att de är mindre material ?

har jag fel, eller är jag bara konstigt som kom och tänka på de?

Stor chans!

Andre och jag stod ute och tog lite frisk luft så kommer det en Audi R8 så säger andre - ja det är nog inte många som har en sådan här i gävle! precis då kommer det en till.. stor chans att precis då det kommer en till!


Hård träning!

Precis kört ett hårt pass Axlar & armar med Hunken Kristoffer Grandien!
skönt att gymma två stycken för då peppar man varandra!
har precis dragit i mig en protoin drink och ska sola lite sedan jobba här på gymet till 21.30 sedan hem och sova. gyma tidigt imorgon igen!
la in bilderna igår på datan. haha ser så ruskigt kul ut när vi spelar in reklam filmen jag och oskar kramas!:D haha ni får se det på TV3 & TV& om några veckor;)


Home!

Kom hem ca 02.30 inatt! landade på skavsta ca 22.45 var i stockholm vid 23.30 så det gick undan, tre killar som vi träffade på en fest på malta aåkte med till sthlm, och oskar fick ögoninflamation så tycker riktigt synd om han, han kunde knappt se någonting!:/ ska ringa och höra hur det är med han nu under dagen, men annars gick resan bra lite små drygt att köra ända hem till gävle inatt:/ sov ca 4-5 timmar pappa lasse skrek i morrse ska inte du upp? :D haha men kom i tid iaf!


fick studentmössan idag oxå. så ska jag gå med hanna och issa på balen :) så det blir skoj, dom fick gå och köpa balbiljet till mig, dom kom till och medoch lämna studentmössan till mig här på Workout Center, och den jäveln är för liten:O :(:'(='(


Packat och klart!

Då har vi packat och fixat sitter och väntar på jonas nu tills vi ska åka och käka lunch, planet hem till sverige går 18.30 tror jag någonstans där! sedan köra hela vägen hem till gävle om jag orkar annars blir till att sova i bilen haha nej nej föfan! jobbar imorgon å workout center börjar 08.30 men blir nog gym innan ;)

lägger upp bilder från denna resa någon dag i veckan!


sliten ?

precis kommit hem efter en galen kväll här på malta med en grym utflyttnings fest. en kille som ska flytta hem till sverige nu imorgon eller i veckan eller vare va, hur shyst place som helst. ja så kanske man flyttar ner hitt under sommaren och jobbar.. bara snack än men det ser lovande ut. och dagens plåtning och filming får ni veta mer om sen.. men ikväll har vi haft jävligt kul måste jag säga!

aja try to sleep. its going to bee a long day. drive from skavsta to stockholm and drop oskar and felix and then drove to Gefle and thn up to work at Workout Center! så blir det hård träning i 5 veckor!

tackar malta för domhär 4 dagarna, dom har vart grymma!


Klara!

Klara med all fotning och reklam inspelning här på malta! så otroligt skönt! :D
vi vaknade upp imorse ganska bakfulla, vart lite hårt igår måste jag medge!:/ men dagen gick bra, stranden hela dagen, solat badat fotat och filmat för reklam filmen!

nu sova någon minut eller timme och sedan iväg på BB idag igen sedan utgång!

hemfärd imrogon, får se om jag orkar köra ända hem till gävle direkt från skavsta eller om man sover över i sthlm...


shooting all..

shooting all day. vi har vart vid stranden hela dagen och fotat.. nu ska vi vidare och ta freestyle mer chill bilder.. men nja kan inte saga att jag ar nojd med min insatts vet att jag kan battre men men for vall rycka upp mig och visa vad  herr tano gor for;) fota ca 25 badbyxor so direkt nar jag var klar so stallde sig oskar framfor kameran och sedan hoppar man i nasta so det gor undan :D
ikvall blir det nog en liten utgong med middag och chill.. spela in reklma film imrogon istortsett hela dagen!
oskar ligger i sangen breve helt utslagen, snoret bara rinner ur nasan po han, stackars lille oskar.. for bada ner han ikvall :D haha aja dax att rora sig igen..

ON MALTA!

Ja do har vi landat po Malta jag och oskar! riktigt trevlig faktiskt, vi bor hemma hos en kille som heter Emil och ar ruskigt trevlig moste jag saga!
vi hade planer po att folja dom andra ut ikvall men vi tar det lugnt ist for at vara pigga tils plotningen imorgon och po lordag.... kommer bli so javla grymt!
Emil ar verkligen duktig, han har fotat i ca 15 ar, so its going to bee a good time and shoot!
vi ska tydligen spela in reklamfilm oxo men mer for ni veta nar allt ar klart!
maby going here this summer and work...
Duon Herr Tano and Herr Ljung!

Sats / MALTA:D

Alltid vart emot Sats, men nej nej hade fel! Lina Bäcklund drog med mig till Sats Odenplan, riktigt skönt gym!
blir till att gyma där när man flyttar ner! träffade bobby och alexander på gymmet. trevligt att träffa grabbarna, alex vann ju över mig i MR Worl Sweden:/ men han ser ju riktigt bra ut, det kan jag inte säga någonting om ;)

Malta imorgon med Herr Oskar Ljung :D
SKA BLI SÅÅÅÅ JÄVLA SKÖNT:D
höörs sverige! åter hemma på Söndag kväll!
Jobbar på Workout Center på Måndag 08.30 - 16.00 bee there;)


Cancelled/Please contact the airline

Låter inge vidare bra måste jag säga!:/
gick in på skavstas hemsida och kolla Cancelled/Please contact the airline.... inte ett enda plan som lyfter idag:/
kan inte annat än att hoppas...
FÖR VI VILL TILL MALTA:D


6 weeks @ Workout Center!

Working @ Workout Center for 6 weeka! Bra erbjudande för studenter, kom och prov träna!

Http://www.workoutcenter.nu

sliten!

Vad ska man säga om gårdagen?!
kanske drack lite väll mycket men fan hade hur kul som helst! fick med mig Petter som jobbar på verkstaden på volvo ut, först skulle vi bara lira lite biljard men sedan vart det ändrade planer, vi hämtade upp bruni och kim! så drog vi till Jennifer på fest sedan goya. men vi gick till GDG oxå.. köpte 5 st solbrillor för 50 kr! årets stekigaste köp!
sen skulle vi försöka komma in på en 18 års fest men kom inte in, och ni som kommentera inlägget innan.. jag är ingen gud, jag är en helt vanlig människa lik som dig.. respekterar dom som hade festen och att den var sluten!

här kommer årets brill mode!:) hahaha


på goya vare någon som drog tag i armen på mig.. och de va Alice svensson!:)


nu blir det en rääääksallad och morsan och farsan ska äta pizza!

höööres!:D

Smakis !:)

här får ni lite smakis från dagens plåtning!
har haft en lång men rolig dag med fredrik i uppsala idag!:)
( BILDERNA ÄR DIREKT UR KAMERAN )




döende?

så känner jag mig nu kan jag då säga dig!
helt slut, så otroligt mycket att göra nu på jobbet så det inte är sant!
nu blir det till att hoppa in i duschen och se till så man inte halkar och försöka bli ren, få ut allt grus ur öronen och sedan hoppa ner i sängs!

R.I.P "morfar"

Morfan, vad ska man säga? du va inte min riktiga morfar men du var min "morfar" i 5 år!:(
alltid när du ringde och och sökte ann eller lasse och dom inte var hemma så fråga du hur det gick med modellandet och allting... - kännat stor kosan nu! ja det tar sig nog snart ska du se...


fick reda på det idag när jag var på jobbet, brött ihop!:( tårarna bara rann! så jävla hemskt! fullt frisk!

livet är inte rättvist ibland!:(

R.I.P


R.I.P

Sorgen är stor!!
Världens bästa idrotts lärare, hon kunde få den lataste att bli motiviread!
med ett hjärta gjort av guld och stort som ett höghus!
Hennes lektioner längtade man till, hennes lektioner ville man inte gå ifrån!
Polhemsskolan förlorade en otroligt bra idrottslärare!
hade Britt i simlärarutbildningen steg 1 och även i idrott i 1:an!
någon snällare och rättvisare får man leta efter!
alltid när man såg henne så vart man faktiskt glad på nå konstigt sätt, henne sätt att bemöta oss i skolan...


R.I.P :'(


då var helgen över-

Helgen är över och friskare är man. funderar på att röra mig till affären och köpa popcorn och lägga mig och kolla på tv. ska kolla upp om de är nå bra ikväll oxå!:)
blir till att jobba i veckan oxå!:)

förslag.

har sutit och tagit fram bilder att jobba efter till nästa plåtning nästa helg.. ska fota här i gävle eller i uppsala det är inte klart än men blir nog bra!:)

ska till bror nu snart, hans sambo och kristin fyller år så blir middag och troligen utgång men inge dricka för mig.. måste bli bra någongång!:)

kanske ses i dimman ;)



heeelg!

Heeeelg! så otroligt skönt, är helt slut efter denna vecka måste jag säga... vart ganska mycket att göra på jobbet.. hela nästa vecka är fullbokad från 07.00 till runt 20.00! 3-4 bilar i halvtimmen.... så har dom ju ändrat lagen om att däcken ska vara på från den 1 april till den 16 april, förut var det hela april man hade på sig. såå enormt sjukt faktiskt! dom som bestämt det kanske skulle komma och jobba 16 dagar och försöka hinna med alla förvaringar! helt sanslöst! aja ikväll blir det till att ta det lungt med flickan, film och mys popcorn blir det utan tvekan;)
ska försöka gyma nu i helgen. om två veckor är man ju på malta med herr ljung och fotar badkläder och surfing grejjer ska bli så skönt att komma bort några dagar med herr ljung:D hänga lite tvätt nu innan maten sedan hoppa in i fiestan och styra mot den där billiga pumpen som pumpar ut 95 oktanig besin, blir galen på bensin priserna!:/

fiestan är till salu oxå, besiktad och skatten ska betalas... helt ok åk måste jag säga;)

sovtime

Åter hemma från jobbet. klockan ringde 06.00 och kom hem för någon minut sedan...
har vart tok mycket att göra på jobbet idag som vanligt!:/
men har man välrdens bästa chef så äre fan inte svårt att jobba ska jag säga dig, önskar fan att alla hade en sådan chef som vi har på gummi! kanon chefen . com ;) haha
nu blir det en dusch och sedan sängen..
och det rycktas om att djurgården är ett bra lag;)

tierd?

Skapligt trött faktiskt, vart tok mycket att göra på jobbet idag! va på jobbet 06.30 ca åkte hem 20.05 nu blir det sängen för min del!

FORM/MALTA

Måste komma i form! har precis vart ute på en jogging runda! otroligt skönt måste jag säga, men fyfan det märks att det va ett tag sedan man snörade på sig jogging skorna! helt slut innan jag ens kommit till konserthuset!:O och det är knappt en km :S men gick bra iaf!

allt klappat och klart Malta 22-25 April med Herr Oskar Ljung! fota och sola! mohaha ska bli skönt att komma iväg. du vet



ska iaf blir ruskigt skönt!

däck ruchen har dragit igång fick inte en bra start måste jag med ge.... försov mig, råka dra en mutter fel så det vart knaaaas banan!

Förhandsvisninge!

Här kommer en bild som Christine Holm har fotat och redicherat men den är långt ifrån klar kan jag säga!
Makeupartisten heter Lucaz Ekholm! det var en rolig plåtning igår faktiskt, dom målade mig i tre timmar och sedna tog fotograferingen tre timmar!

här är iaf en bild som Kristina bara slängde ihop så vi skulle få ett hum om hur det skulle bli!


RSS 2.0