Ring & Wakeboard

nu blir det Wakeboard & Ring åkning med Martin och CO!
hoppas på en lika rolig dag som i lördags:D


Felicia Tano

Felicia Tano kom till världen 2009 / 06 / 20!
Jag som skulle köra syster till BB men var då på Vedö, men som tur va har hon ju Nicklas:) grymt shyst kille!
är otroligt glad för systers skull,  i love you sister and the little one:)
Jag själv är morbror andreas nu :) måste åka hem till syster hon hälsa på innan jag åker till Hollywood,
nästa vecka bär det av!



gym / lek med hunden:D

kom hem från gymet för ett tag sen, körde ett hårt bröst pass. måste fan fixa till dem! det var otroligt vart nere i gymet på Workout center idag. det va inte så mycke folk som det brukar vara.

när jag kom hem från gymet så låg våran hund elsa på gräsmatan på baksidan så kryper jag mot henne så börjar vi leka hunden är 9 år och endå så pigg:D länge sen jag lekte med henne, har inte vart hemma så mycket på sista tiden så hon vart nog glad:D


ELSA:)



vatten krig / klippning

maartin hade köpt lite vatten pistoler så vi hade lite vatten krig inne på gösta samuelsson bil i bil hallen! kan ju säga att linn va inte den gladaste tjejen idag. och när tanobanano råkade skjuta lite vatten på hennes fakturor som låg på skrivbordet.
haha rolig dag iaf!

efter jobbet åkte jag och klippte mig hos josefs mamma, vart bara topparna som rykte!:)
nu blir det gym om ett tag sen hem till sannis:)

redo för krig!

my guns:)


Wakeboard åkning

två gryma bilder på tanobanano från gårdagens bravader:D hur kul som helst:D

Plåtning & bad:)

fotade idag igen med Fredrik och Denice en modell från stockholm. vart en bra plåtning! va på ett spa i gävle.
efter plåtningen drog jag till fjärran och möte upp kim, josef & gabbe! sola och bada lite. spelade lite wollyboll och fotboll. sköönt väder är det oxå! kan inte blir bättre. har precis ätit en räksallad medans mor och far käkade pizza!
orkade inte gyma idag. så tog en vilo dag(A) är med i Arbetarbladet idag oxå:)

http://arbetarbladet.se/slaktvanner/familjenytt/1.1155307 


josef & kim gabbe ligger och steker i bakrunden

skönaste lördagen på länge!

Vilken dag! började dagen med att fota med Fredrik, vi laddade upp bilderna direkt på datorn. och ja är mycket nöjd med bilderna! tack fredrik! när vi var klara mötte jag upp Bruno Fuentes så skulle han ta lite bilder med Fredrik. efter dom var klara så åkte vi ner på stan och köpte kläder till invigningen i Hollywood, jag och Bruno kommer se ut som tvillingar haha:D
efte kläd rundan så käka vi på flanör sen åkte vi ut till martin och CO och åkte RING OCH WAKEBOARD! KANSKE HUUR KUL SOM HElST! vi filmade när jag åkte i ringen och martin körde. han körde inte lugnt måste jag säga!

säger bara grymt lyckad lördag! TACK ALLESAMMANS!!!!

Bruno Fuentes mannen själv:)



gamla vanliga

ja dagen har vart bra började dagen på Hertz sen efter lunch fick jag gå upp till gummi och hjälpa dom, det är ju min hemma plan men ah:) blir Hertz måndag och tisdag sen gummi resten av veckan och veckan där på så bär det av till HOLLYWOOD:D fan bara 14 dagar kvar nu :O börjar kännas!
efter jobbet så drog jag till workout och körde ett övre rygg pass och lite mage. nu har vi precis ätit middag någon paj morsan lagade och sallad huuuur god som helst måste jag säga!



villket pass / vesitkort

körde triceps och mage. vart inge rygg kände bara inte för det. fick sällskap på mag passet av danne, peppade på varandra. fan triceps villket pass. körde max hela tiden ruskigt skönt ska inte till zoone imorgon och få lite tips. grym kille det oxå!

Vesit kort beställt!

my day

vaknade i all hast i morrse så kolla jag på klockan och den visade 06.57 ovh jag börjar 07.00 säger bara tur att jag sov hos älsklingen! va på jobbet 07.05 så bra jobbat andreas;)
jag och Danne körde några leveranser och tvättade några bilar sen så kom ArbetarBladet och intervjua mig om Hollywood resan så kommer nog i tidningen imorgon eller någon av dom kommande:)
åkte ner på stan och käkade lunch med danne, käkade en räksallad på nian huuur god som helst!:D
sen efter lunchen fick jag gå upp till gummi, grabbarna behövde lite hjälp. och nu sitter jasg på Woktout Center, skulle jobbat till 18.00, men sen fråga andre om jag kunde jobba till 20.00 så varför inte? efter jobbet blir det ett gympass, rygg och mage blir det idag! 
 
fan dagarna rinner iväg bara 15 dagar kvar:D seriöst tiden går så otroligt fort! men när man väntar på någonting brukar tiden gå huuur sakta som helst men det har den fan inte gjort nu :D


Tack!

Stort tack till alla sponsorer som hjälpt mig med resan till Hollywood!
Oerhärt tacksam! och allt stöd man fått från alla i sin närhet!

WOKROUT CENTER



Fotografen: Fredrik Krigh


Nära och kära!


Tack än en gång!


the day

på jobbet har det vart ganska lugnt måste jag säga, skönt det oxå:)
Danneman vad ska man säga, killen har iaf humor! har haft så jävla kul under leveranserna idag så det inte är sant! bjuder på denna bild:)
Danneman


FAAAN VILLKET HÄÄÄRLIGT VÄDER DET ÄR OXÅ!
DU SOMMAREN ÄR HÄR 2009:D



Hertz

nu bär det av ut till sandviken, tvätta någon bil där sedan tillbaka till gävle.
efter jobbet blir det ett gympass. ska köra axlar och triceps hade jag tänk mig:)

yeah only 16 days left:D WEEHO


duger den som min nya header?

ja jag som är så grym på koder och allting! har iaf photoshopat lite men är inte den bästa!
här är resultatet av den bilden jag vill ha som header!
eller så kanske jag ska be syster hjälpa mig med den så den blir bättre?
 eller vad tycker du?


skööönt

Gympasset gick bra, körde kort men intensivt bröst pass! känns bra för att inte ha tränat på lite mindre än två veckor har inte tappat styrkan men har degat ihop. har slutat äta protein fick så jävla mycke finnar av det men sen när jag sluta så har jag inte fått lika mycket. så det är bra.
sen när jag kom hem halkade jag omkring i duschen ett tag ruskigt skönt kall va den oxå!!!
nu sitter jag här och snackar med Bruno Fuentes om lördagen. shopping troligt viss, handla lite kläder till invigningen i Hollywood:)

Working

kom precis till Workout Center och ska jobba fram till 18.00 sedan blir det ett gympass:)
dagen har gått bra. inte haft så tokigt mycket att göra på Hertz. tänk dig varje gång man sätter sig i en bil som stått i solen, FATTA VARMT DET ÄR I DEN!! seriöst det är som att kliva in i en bastu om inte varmare:|  

på lördag kommer bruno upp:D han ska plåta med fredrik efter vi plåtat. sen blir det glida runt lite i gävle. hans kanske stannar tills på söndag, vi skulle snacka om det mer sen. hur najs som helst:D
och för er som inte vet vem bruno är så är det en kille som ska med till Hollywood:)

hem kommen

dagens gång, det har vart ganska mycket att göra på Hertz idag, linn va hemma och sjuker, så martin hade ganska mycket att göra själv. jag och danneman har tvättat bilar och levererat. tror inte ens att vi hann klart med alla idag:S så äre.
efter jobbet åkte jag ner till Nöjesmix på intervju om Hollywood, får se vad GD & Arbetarbladet säger.
fan börjar kännas två veckor och 4 dagar WEEEHO:D kommer bli en sådan upplevelse;)


är fortfarande glad över systers lilla Felicia:D morbror tano, fan så gamal är jag vell endå inte? ;)


Volvo C30 T5 260HK
VILLKEN BIL!!!


artikel


om 19 dagar sitter man på planet till hollywood, 16 timmars flygresa kommer inte bli kul! jag som blir uttråkag av att åka till spanien:O men men!
hittade på en av tidningarna som va på mantorps träffen Corren heter tidningen.
blir till att åka och lämna en film köpa snus sen sova. upp och jobba imrogon.



Systers dotter Felicia!

on the hospital

Felicias första biltur!


stolt morbror:D

Felicia och min jäte hand!

till världen!

inatt fick jag ett mms av syster
(Ditt äss! Nu ligger ja här. du som skulle vara räddaren i nöden:P ) så ligger hon i sjukhus sängen och pekar finger FU! 
så ringde ringde jag henne när jag vaknade vid elva tiden så va allt bra men hon hade inte fått flickan än. sen så ringde jag henne igen vid 2 tiden och då hade lilla flickan kommit till världen så nu har man blivit morbror:)
JIPPI :D


veckans gång

första veckan på sommarlovet! sköönt javisst! jobb jobb jobb från dag ett när skolan inte ens slutat. men men så äre. veckan har vart grymt händelserik. har som sagt vart på Hertz biluthyrning. vart jag än kommer så är det ett skönt gäng! Martin, grymt skön kille! Danne, ja vad ska man säga han är sig själv;) grym kille det oxå! sen Linn, första intrycket man fick av henne va vell inte kanon bra, i mådags kom hon och va påå dålig humör haha:D men men trevlig tjej det oxå:) har tankat, tvättat, levererat och hämtat bilar runt hela gävle. grymt skönt jobb!

min älsklings bil är fan Volvo C30 T51 går nå kopiöst bra!
 så går det naturligtviss inte att LADDA UPP BILDER!!!!


Träffen i Mantor igår för alla deltagare i Talang vm i Hollyewood vart grymt lyckad bra stämming i "landslaget" som vissa säger! sen har vell alla sin åsikt! kommer vara med ett tv team på resan, kommer kanske eller ja nästan 100% att gå en dokumentär eller vad man ska säga om hela resan. filmkamera mannen kommer inte ihåg vad han heter men vi började sancka så sa jag att jag troligen ska träffa peder i Hollywood så skrek han rakut han känner jag!!!! så om jag träffar dom ska film teamet följa med när jag träffar dom. sen hörde jag frida en deltagare säga att stockholm/arlanda programmet ska följa oss på arlanda. ser framemot resan nå kopiöst! ska bli så otroligt roligt!!!

BARA 24 DAGAR KVAR:D WEEEEHU:D

dålig uppdatering!

ursäkta för min dåliga uppdatering:O har haft tok mycket att göra hela helgen jobba både fredag och lördag på hangeloose. sen på lördagen följde jag med pappa till ljusdal och hämtade hans pontiac som han köpt sen så brände jag hem och hämtade sannis och åkte och hyrde film tok fort sen hem och kolla på den han inte se hela för började jobba 23.00 på lördags kvällen. söndagen hjälpte jag sannis och tömma hennes lägenhet i falun gick bra om man får säga så ;)

nu sitter på jag på jobbet. har ju sommar lov nu. ska igentligen vara på gummi men är utlånad och under upplärning på Hertz ruskigt kul. skönt gäng vart man än kommer på detta bygge;)

Gösta Samuelsson bil is the shit!

på onsdag är det träff för alla som ska till hollywood så ska bli najs. sen så fick jag ett mejl från nöjes mix och att dom ville träffas och göra en interjvuv :)  najs najs :)

bjuder på denna bild!
är ruskigt nöjd med den!!!


kavaj & kostym

idag inhandla man en kavaj & en kostym! ruskigt snygt. första kavajen jag prova satt perfekt, och lika med kostymen. va i butiken max 10 min! tur att man inte är tjej då hade det tagit hela dagen;) hehe

imorgon blir det till att jobba på volvo 07.00 till 09.00 sen på skolavslutning sen direkt tillbaka till volvo ochjobba till 2-4 sen hem till älsklingen hennes lillesyster tar studenten :)


plåtning för Järbo Garn

angelica ringde igår och fråga om jag kunde komma och hoppa in för att stockholms gruppen inte kunde skicka några killar, sen så kunde inte henns lillebror nicke så jag ryckte in:) gick bra. dom vart nöjda!
Ruskigt sköna stickade tröjor/gardigans måste jag säga!

Järbo Garn

work

kom precis hem från workout, jobba mellan 14.00 till 18.00 så nu ska jag bara stopa någonting i mig och sedan åka till hangeloose och sitta i insläppet:) kommer nog blir grym kväll :)


my day

började dagen med ett gympass. körde mage och biceps sedan var det skola, kollade på en film sedan var det studiebesök på den nya byggda Göransonska arenan i sandviken. så hade alla vi som haft fritid gått ihop och köpten stor blommbuket till Ingrid! jag, GB, åke, andreas, kevin, matte & sandra. hon vart lite rörd:) sen efter skolan kökade jag och älsklingne på max:) två månader idag btw:)<3 sen åkte jag upp till stefan som börjat jobba på din sko och köpte ett bara shysta skor:D tog en fika med han sen när han sluta jobba så åkte vi och gymma igen eller ja det vart två pass idag, bröst och biceps så är helt slut nu. fotbolls träning med sjötull om ca 1½ timme. sen blir det troligen hem till älsklingen:)

hejhå:)

första segern!

Överhärdet VS Österfärnebo
ÄNTLIGEN! efter drygt 3 år av måltorka i en serie match! om man inte räknar med föra årets tränings match mot skutskär då jag gjorde 7 mål! haha
fösta segern för i år och tano banano låg bakom ett mål med ett inlägg från vänsterkanten. och inte nog med det så gjorde han ett själv! en fin passning från carlos!

grymt jobb av oss alla bra inställning med 2 man utvisade!


senaste plåtningen

här kommer bilder från senaste plåtningen med fredrik!
jag är mycket nöjd själv! sen får du självklart lägga en kommentar!!


Hollywood

faster ringde idag. solvej en vännina till faster hennes son peder ska öppna en butik i Hollywood när jag är där så ska träffa dom där:D hur najs som helst ju :D ska bli ruskigt kul!

sitter på gymet nu. slutar om ca 2 timmar sedan blir det hem till älsklingen=)

myskväll / gym / skolan / jobba

åkte och hyrde film igår som sagt. vart massa tok mys med älsklingen:)
vaknade flera gånger inatt för att det blåste utabara fan! sanna har rummet på vinden så det hördes ganska bra!=/
körde sanna till jobbet imorrse sen gick jag till workout och mötte Bg inför ett gympass.
nu har vi precis vart på skolvall och ätit lunch. börjar jobba på workout 16.00 till 20.30 sen blir det hemsta festen:)


sanna<3

vem vet, kanske om något år;) haha

the day

gymmpasset med BG & ante gick bra. körde axlar och rygg. sedan åkte vi ner på stan och käkade! sedan var det bara att åka till bara till workout center och jobba sen har jag fixat lite med stefan. nu ska jag åka och hyra film sedan hem till älsklingen och ha lite myskväll!

god morgon:)

vakna för en stund sen, ått gröt till frulle:) har precis vart ut på en liten morgon prommenad med hunden men inge vidare väder säger jag. regnar som bara den :/ hämta älsklingen vid tåget 12.10 sedan blir det ett gymmpass med BG och efter det lunch på stan blir vell en passta på nian såååååå otroligt god!:D ikväll blir det fotbolls träning och sen bara chill eller träffa sanna. jaja ska försöka städa rumet nu inge vidare syn att kolla in i det!


festen i vintras!

kolla in sara leionenes blogg. så var det ett inlägg som tillängades själva andreas :)
säger bara sara, kim englund med flera den kvällen var fan bäst:D kläpocker pingis och grejjer sedan utgång!!
måste göras om!
oförglömlig!


kontakta.

idag blir det träning och kontakta dom lokala tidningarna.
sitter i skolan nu, börjar inte fören om 1½ timme. jag & bg tog ett gympass i morrse. efter det så åkte vi upp till Din sko och hälsade på stefan som börjat jobba där:) jaja nu blir det till att städa ut skåpet och lämna tillbaka alla böcker!


säger bara, hoppas allt löser sig!


mys

ny bär det av ut till älsklingen stuga i furuvik hur mysigt som helst!



the weekend

helgen har vart långt. vi åkte vid 14.30 från gävle och landade på calles i tyskland 05.00 ca körde hela vägen ner och sedan hela vägen hem. stefan körde 20 mil i danmark. så han iaf sova 10 min! haha sen när vi kom hem så åkte jag till sandviken till tomas och CO mikaela fyllde år så hon hade lite party. kom inte hem fören halv två och skulle upp halv sju. fredrik hämtade mig ca 07.30 då barr det av till uppsala för plåtning i studio.

utav vad jag såg i kameran så såg det bra ut. fredrik skicka sms igår kväll och sa att bilderna vart bra. vi tog god tid på oss dena gång med ljus och allting! känns bra iaf!


så är det inte långt kvar till resan! börjar faktiskt kännas lite men ska bli ruskigt kul!
nu den 17 är det träff för alla deltagare i mantorp!


min sannis<3


RSS 2.0