New pic. Samtalet med HUGO BOSS!

Fick ett samtal idag jag aldrig trott jag skulle få, men än har jag ingenting på papper!

vart rekomenderad till Hugo Boss av en agentur jag har och dom nappade!:D
så idag fick jag ett samtal från USA och sa att det blir av nästa månad + lite andra jobb i början på nästa år!:O heeeeeelt sjukt!!!! vart så jävla glad så jag fick en glädje tår i det vänstra ögat!:D mitt under dagen när jag står och snackar med chefen i telefonen så ringer det ett PRIVAT NUMMER, så tänkte jag kan inte trycka bort så jag svarar och låter samtalet gå med chefen en minut sen så säger jag

-  hej det är andreas tano!

OH hey is it andreas.

- yes it is!

hey, i calling you about Hugo Boss!


så snacka vi på i 20 min, så låter lovande men som sagt ingenting på papper så ska inte ta ut någonting i förskott! men såååååå glad!

Här kommer två bilder från gårdagens plåtning!:D

Tack Fredrik för igår, hur kul som helst!:D


GÄÄÄÄÄVLE! NYA BILDER!

Flyttar upp till gävle på Fredag!
har saknar er alla så otroligt mycke, obeskrivligt mycket!

kommer få träffa min älskade systers nyfödda son Neo oxå, nyfödd och nyfödd en månad gammal!:)

fått första handskontrakt på brynäs ca 500 meter från syster och mellan 500-1000 meter till gymmet, mitt gym WORKOUT CENTER gymmet jag aldrig kommer svika igen om jag inte dör satt säga. det skönaste gymmet man kan gymma på! fyfan vad jag ska kötta när jag väll börjar träna igen, den här äckliga kroppen man har nu ska bort, nu ska den bli fitt igen!

och är jävligt nervös måste jag säga! får veta på måndag eller tisdag om jag blir kvar på 3 om inte blir det volvo eller fierprotection i sthlm med kim kuken englund! svårt vall men två bra jobb....
båda jobben trivs jag med. men gubbarna på gummi är oslagbara, helt oslagbara.. skönare gubbar får man leta i ett annat universum om det ens går! chefen kan man inte ha någon bättre. rättvis och jävligt snäll!

jau jau nu blir det till att sova..

btw fota för några helgen sedan här kommer två bilder.

Fotograf: Henrik jörgensen



Lika som bär?

hehe jaru hemma efter veckans jobb. har gått sisådär faktiskt så livet på tre vet jag inte vart jag har faktiskt! men får man nog veta snart inom några dagar hoppas jag..
fått lite kommentarer om att jag uppdaterar dåligt.. men hinner inte med jobbet och allt!:/

Nathalie. Shit vad sjukt! Satt och kollade lite modereportage för att få lite inspiration. Hamnade på Gemmas sida, är inte det här sjukt likt dig så säg, hahaha.

hehe jaru tyckte faktiskt själv att vi är ganska så lika!:)


RSS 2.0